Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1202

co zrobić z psem..? pomocy!

Polecane posty

Hej. Potrzebuje rady. Ostatnio wzięłam z rodzicami ze schroniska szczeniaka 3-miesięcznego, mój tata nie jest za tym żeby to on musiał z nim wychodzić a mama niestety pracuje, więc to ja się nim zajmuję. Chciałam sie was poradzić co zrobić z psem, bo chcę iść z przyjaciółką na basen. Chodzi o to że pies nie będzie wychodził przez jakieś 6 godzin a jest mały. Nie wiem co zrobić, a nie chcę siedzieć w domu gdy na dworze 30 stopni jest. Co byście poradzili? ;)

Przecież trzymiesięczny szczeniak to w zasadzie i tak sika kiedy chce i gdzie chce. Wrócisz to posprzątasz. :classic_cool:

Gość hjhjhjhj8
oddaj spowrotem :classic_cool:

Gość dcjoqeicjx
jak to co zrobic ?:) zostawic psa w domu,przeciez 3-miesieczny piesek nie zdemoluje mieszkania ,a jesli bedzie kupka to trudno sie mowi,posprzątasz:P

Gość fhft56464654
poruchaj się z nim :classic_cool:

Gość jenk
zamknij go w łazience

no właśnie chce go zostawić, wiem, że to że sie załatwi w domu to nic tylko chodzi o to że moj tata będzie zły :D on od początku nie był za tym żeby wziąć psa. moja mama gdyby była w domu to oczywiscie by z nim wyszła, ale niestety jej nie ma bo pracuje..

Gość Ale co to za problem
Przecież pies i tak musi nauczyć się, że zostaje sam w domu na kilka godzin i lepiej go uczyć tego od małego, a nie że zdziwi się za jakiś czas bo nagle zostanie sam w domu. 3 m-ce to nie znów taki mały. Jednak lepiej aby został w takim pomieszczeniu, w którym nie napsoci za bardzo. Szczeniaki miewają dużo pomysłów :) Mój psiak ma 8 m-cy a dalej psoci ile wlezie ;p

Gość Ale co to za problem
P.s. Ojciec przyzwyczai się do psa prędzej niż On sam myśli ;) To takie stworzenia, które szybko zdobywają serce nawet jak broją :)