Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia198834

twardnienie brzucha

Polecane posty

Hej mam pytanie jutro zaczyna mi sie 30 tydzien a mam obawy dzisiaj ruchy mojego synka , a bardziej jego przekręcanie powoduja twardnienie brzucha lekki ból i uczucie ciężkości czy jest to normalne bo utrzymuje się już od godziny zawsze przekręcąl się brzuch się naprężał z jednej strony i zaraz przechodziło proszę o odp

w tym czasie twardnienia brzucha w ciąży są dość normalne,macica twardnieje bo przygotowywuje się do porou,ja jeszcze przed 30 tyg miałam twardnienia i to wcale nie po gwałtowniejszych ruchach ziecka tylko ot tak, po prostu ;) a teraz dziecko ma już mało miejsca i dlatego coraz mocniej odczuwasz ruchy. Mnie koło 30 tyg właśnie już troche bolały niektóre jak się mocno wypychała ;/ nie martw się tak bardzo :) ale jeśli masz wątpliwości to przejedź sie na ktg do szpitala i powedz co się dzieje :) jak nie wyjdą skurcze na ktg to nie masz się czym martwić :)

w tym czasie twardnienia brzucha w ciąży są dość normalne,macica twardnieje bo przygotowywuje się do porou,ja jeszcze przed 30 tyg miałam twardnienia i to wcale nie po gwałtowniejszych ruchach ziecka tylko ot tak, po prostu ;) a teraz dziecko ma już mało miejsca i dlatego coraz mocniej odczuwasz ruchy. Mnie koło 30 tyg właśnie już troche bolały niektóre jak się mocno wypychała ;/ nie martw się tak bardzo :) ale jeśli masz wątpliwości to przejedź sie na ktg do szpitala i powedz co się dzieje :) jak nie wyjdą skurcze na ktg to nie masz się czym martwić :)