Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andyy

zyc sie nie chce

Polecane posty

Gość Andyy

Nie jestem ani inteligentny ani przystojny wiec co mi pozostaje? jakies tabletki czy cos? chociaz nie wiem czy to wyjscie z sytuacji.. i nawet nie wiem po co to pisze (tonacy brzytwy sie chwyta)

Gość Yo so betty
Facet nie musi byc przystojny tylko opiekunczy. A co do inteligencji to istnieja jej rozne rodzaje

Gość Yo so betty
Na czym polega naprawde Twoj problem? Nie masz dziewczyny i dlatego sie dolujesz?

Gość Andyy
No nie mam dziewczyny a wrecz jestem nieszczesliwie zakochany.. ale to nie zmienia poprzednich argumentow..

Gość Yo so betty
Ale to dla mnie nie sa żadne argumenty. Uroda to rzecz względna zalezy od oceny drugiej osoby a jak wiadomo gusta sa rozne. A jesli chodzi o inteligencję to jak pisalam sa jej rozne rodzaje- komus ciężej idzie nauka, ale jest np bardziej zaradny życiowo. Nie wierzę, ze jestes beznadziejny we wszystkim bo nie ma takich ludzi. Kazdy ma zalety i wady. Czy cos oprocz nieszczęśniwej miłości wprawiło Cie w taki nastrój? Moze jutro kiedy sie obudzisz bedzie lepiej, nie warto rezygnować z życia bo tak naprawde nie wiemy co nas jeszcze czeka