Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaa

Rodzice mnie mieszają w swoje konflikty

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaa

Jestem dorosła , mam 23 lata ,ale mieszkam z rodzicami. tzn studiuje ,ale teraz są wakacje i przyjechałam do domu na 2 miesiace Rodzice są skłoceni bo moja matka ma ma kochanka ,ale w sumie jej się nie dziwie bo ich małżenstwo to jest fikcja od wielu lat tzn śpią osobno , nie przytulają sie itd nawet sie chyba od paru lat nie lubią Ostatnio zaczeli sie kłocic o pieniądze tzn ,że każdy płaci za siebie z nich choć kasy nie brakuje i zaczynają mnie mieszać w soje konflity. jedno mówi zle rzeczy na drugie ,wypytuja sie mnie o zdanie i kazde chce zebym stanela po jego stronie. az mi sie dzisiaj,, oberwało" bo przyznałam racje matce ,a ona o tym powiedziała ojcu

wiem co to znaczy, nie wiem jak ci pomóc może powinnaś pomówić z nimi, aby nie wywierali na ciebie presji popierania 1 przeciw 2

Gość kolesiowa_taka
Niestety wiem co czujesz bo jestem w podobnej sytuacji. Mam 22 lata. Ojciec znalazl sobie babę i się wyprowadzil a ja mieszkam z mamą. Pracuje z ojcem w tej samej firmie. I czasami mam nprawdę dosyć wszystkiego. Nie mogą zrozumieć, że chce nie chce byc tylko po jednej stronie ( albo z ojacem albo matką).

Gość kolesiowa_taka
Niestety wiem co czujesz bo jestem w podobnej sytuacji. Z tą tylko roznica, że ojciec sie wyprowadzil do baby a ja mieszkam z mamą Ojca widuje w pracy bo pracujemy w tym samym zakładzie.

Gość kolesiowa_taka
Niestety wiem co czujesz bo jestem w podobnej sytuacji. Z tą tylko roznica, że ojciec sie wyprowadzil do baby a ja mieszkam z mamą Ojca widuje w pracy bo pracujemy w tym samym zakładzie.