Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Coffee1

pomoc

Polecane posty

piszę, bo nie wiem co robić, mam 25 lat i nie wiem co robić ze sobą. Zakochałam się w 40 letniej kobiecie, która co gorsz ma męża (nie ma dzieci) i jest moją szefową. Od dłuższego czasu próbuję wybić sobie z głowy to uczucie, ale to jest trudne. Nie wiem co robić, to mnie przerosło. Boję się o tym komukolwiek powiedzieć, zachowuję się przez to uczucie jak gówniara. Wzdycham do jej zdjęcia, czekam na każdy gest czy słowo. Tu nie chodzi o czysto fizyczny pociąg. Dla mnie dotyk jej dłoni czy uśmiech na korytarzu znaczy więcej niż ktoś jest sobie w stanie wyobrazić. To uczucie rodziło się powoli, na początku ignorowane stawało się coraz mocniejsze, aż doszło do takiego momentu, że nie umiem sobie z tym radzić. To już ponad rok. Jednego jestem pewna - ona nic nie wiem o tym co się ze mną dzieje. Gdyby to była zwyczajna znajoma powiedziałabym jaka jest sytuacja i czułabym się lepiej ale jak to się dzieję z miejscu pracy to nie wiem czy mogłabym znieść jej obecność 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu. Ona jest dobrym człowiekiem nie osądzała by mnie, a pewnie nawet współczuła sytuacji w jakiej się znalazłam. I właśnie tego współczucia boję się najbardziej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować