Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mintaja na jutro

mintaj, jak zrobić by był dobry?

Polecane posty

Gość mam mintaja na jutro

Najlepiej w piekarniku :) niestety mam mrożony ale chcę go jutro przygotować na obiad. Mam w domu pomidory, smietanę, serek camembert, ketchup, jajka, mleko, szpinak, świeżą bazylię i to chyba tyle, co z tego można zrobić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mam mintaja na jutro
cytrynę też mam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
ja robie na dwa sposoby, jeden to readycyjnie moczony w jajku, mące i bulce tartej a drugi sposb to ryba po darłowsku. poszukaj sobie przepisu w necie, jest prosty a ryba jest wysmienita. niby to jest przepis do dorsza, ale z innymi można też robić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
ja robie na dwa sposoby, jeden to readycyjnie moczony w jajku, mące i bulce tartej a drugi sposb to ryba po darłowsku. poszukaj sobie przepisu w necie, jest prosty a ryba jest wysmienita. niby to jest przepis do dorsza, ale z innymi można też robić. no i po darłowsku jest pieczony w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
ja robie na dwa sposoby, jeden to tradycyjnie moczony w jajku, mące i bulce tartej a drugi sposb to ryba po darłowsku. poszukaj sobie przepisu w necie, jest prosty a ryba jest wysmienita. niby to jest przepis do dorsza, ale z innymi można też robić. no i po darłowsku jest pieczony w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
ja robie na dwa sposoby, jeden to tradycyjnie moczony w jajku, mące i bulce tartej a drugi sposb to ryba po darłowsku. poszukaj sobie przepisu w necie, jest prosty a ryba jest wysmienita. niby to jest przepis do dorsza, ale z innymi można też robić. no i po darłowsku jest pieczony w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Eh to ja
Robisz przekładańca z mintaja i pomidorów sypiesz solą pieprzem. Mieszasz jajka z przyprawami bazylią, śmietaną, układasz na to plasterki camemberta. Zalewasz to. (jak Śmietana za gęsta dodaj mleka) Smarujesz blachę masłem, sypiesz bułką. Pieczesz pod przykryciem (folia aluminiowa) 10 min przed końcem ściągasz folje niech się ser przypiecze. Smacznego hehehe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
ja robie na dwa sposoby, jeden to tradycyjnie moczony w jajku, mące i bulce tartej a drugi sposb to ryba po darłowsku. poszukaj sobie przepisu w necie, jest prosty a ryba jest wysmienita. niby to jest przepis do dorsza, ale z innymi można też robić. no i po darłowsku jest pieczony w piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×