Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włóczęga Dharmy

Zlikwidowałam konto na fejsbuku i jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość Włóczęga Dharmy

Pomyśleć ile czasu zmarnowałam na tym portalu, w dodatku widząc jak ludzie, którzy zawsze wydawali mi się normalni, na fejsie udają Bóg wie kogo. Od razu lepiej się czuję i już nie porównuję się z tymi debeściakami.

Gość Włóczęga Dharmy
A wy nadal macie tam konto? Widzicie tego jakieś plusy?

Gość ojtamaaaa
mozesz rozwinać/ jak nie mam facebooka ale ciekawi mnie z czym to sie je.. kazdy tylko na facebooku to facrebooku tamto

Gość ;p;p;p;p;
gratuluje ale ja na to wpadłam jeszcze przed załozeniem takiego konta :) ale jak to mówią lepiej poźno niż wcale

Gość mylisz sie autorko twoje dane
z facebooka NIE DA SIĘ USUNĄĆ KONTA! tylkoe zdeazktywować. a jak znajdziesz odpowiedni link do wywalenia konta, to twoje dane WCIAZ SA NA SERWERACH fejsa... nie da sie. maja twoje dane, ale nie ma juz na widoku, mozesz to nazwac usunieciem konta. wpisz sobie w google "jak usunas konto facebook" i zobac zysz sama,.

Gość Włóczęga Dharmy
Facebook to taka "lepsza" wersja nk. Strasznie gówniane miejsce w gruncie rzeczy. Założyłam sobie tam konto kilka miesięcy temu i od tego czasu miałam tak podły nastrój, bo okazywało się, że nie mam się z czym pokazać, ludzie, których uważałam za mądrych i naturalnych, szukają tylko uwagi innych...

A ja mam fb od niedawna. U swoich znajomych nie zauważyłam zeby zgrywali Bóg wie kogo i ja również tego nie robie. Może to kwestia doboru znajomych a nie wina konta na fb:)

Gość Włóczęga Dharmy
No dobra, dezaktywowałam. W każdym razie nie będę już tam zaglądać. Jeśli jesteś spokojnym człowiekiem, który nie ma wielu znajomków, to i tak cię olewają. Dziękuje za takie coś.

Gość Włóczęga Dharmy
Wierz mi, wielu osobom odbija na fejsie. Inna sprawa, że wkurwia mnie taki ekshibicjonizm. Co kogoś obchodzi moje życie?

Gość Włóczęga Dharmy
Pewnie, masz rację. Teraz już jestem totalnie niewidzialna lol.

Gość Włóczęga Dharmy
Ano można powrócić. Tyle że ja nie chcę. Jestem zbyt zamknięta w sobie i nie chcę dzielić się ze swoim życiem z innymi. Preferuję anonimowość i tajemniczość. Jakże rzadkie obecnie, a jakie cenne i potrzebne.

Gość Włóczęga Dharmy
Zresztą po pewnym czasie zapraszają cię do znajomych osoby, na których widok spierdzielasz w stronę kaktusa, jakieś koleżanki z liceum, od których chciałabyś uciec...Sorki, nie bawią mnie takie rzeczy...

Gość facebook po co wa m to
marnowanie cazasu. nowa werjs naszejk klasy. heh... NK upada:D

Gość zgadzam sie z Motylkiem
to nie wina fb tylko znajomych. Moi sa normalni. FB bardzo mi pomaga , informujac o roznych akcjach, spotkaniach itp, dzieki temu maile nie zawalają mi calej skrzynki. Podaję tylko takie dane, jakie chce i jakie kazdy moze sobie i tak wygooglowac na podstawie innych zrodel, wiec prywatnosci mi to nie zabiera.

Gość co za bzdury fb jako miejsce
do umawiania sie. mail? a telefonu nie masz? zenada.

Gość zalosne wlaczac kompa
i logowac sie na fb, zeby dowiedziec sie, czy ktos na piwo idzie.

Gość dokladnie no life
hehehehe

Gość Tosiencja
Teraz jest już możliwość całkowitego i nieodwracalnego zlikwidowania konta na FB :-)

Gość gość
a ja zapomniałam hasła do konta FB i do maila na które było utworzone, także nie mam dostępu ale nawet mnie to nie rusza bo i tak nie wchodziłam tam już od roku :) poza tym spora część znajomych (myślę że nie tylko moich, wszędzie są takie osoby) bawiła sie w ostawianie teatrzyku na necie, dodawanie zdjęć czy wydarzeń które miały na celu zakłamywanie rzeczywistości, wmawianie innym że są szczęśliwi a życie to bajka (znałam ich prawdziwą sytuację więc wiedziałam jak "prezentacja" odbiega od codziennego stanu realnego ale jednocześnie rozumiem dlaczego tak bardzo potrzebowali atencji i dowartościowania)