Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona jestem ......

były się chajta..

Polecane posty

Jest mi paskudnie, nienawidzę Padalca. Bo zostawił mnie po 5 latach,bardzo zranił. Poczym zaczął spotykać się z nią.. a mi wmawiał że kocha i że niby wracamy do siebie, sypiał ze mną. Ona nie wiedziała, jak się o tym dowiedziałam zerwałam z nim kontakt. A teraz dowiadaduję się że sie chajtają.. Ja nie mam nikogo, tak mnie zranił że nie potrafię ułożyć sobie życia.. A On widać ma wszystko..

ja już go nie kocham nie mam szacunku.. tylko mam żal bo przez niego straciłam najlepsze lata, wierzyłam a On okłamywał.. Dowiedziałam się już sporo po rozstaniu.. I przez to co mi zrobił, przez te jego prochy, kłamstwa, przez to że tak mnie zalatwił i wogóle sporo innych spraw ktorych na forum nie poruszę.. nie wierzę mężczyznom i nie umiem z nikim być. Jestem sama.. będę starą panną a taki padalec o proszę..

"Nic co Cię czegoś uczy nie jest czasem straconym." Mądre stwierdzenie. Autorko, nie zamęczaj się tym. Jeden padalec nie stanowi o całym rodzie męskim. Są porządni faceci na tym świecie... choć zapewne jest ich mniej niż tych nieporządnych... tak samo jest zresztą z kobietami.

Przykro mi bo ja nie ułoże sobie zycia.. jestem sama,nie potrafię z nikim być.

3 lata, z czego przez 2 lata zatruwał mi dupę.. od roku zero kontaktu, po tym jak dowiedziałam się że sypia ze mną chce wracać a ma inną. Poprostu nic mi się nie podoba w nikim, nie potrafię.. i wogóle jestem do dupy.

Gość gsx 1300
jeszcze mu podziekujesz ze cie zostawil, wierz mi.. wiem co mowie. ja dzis bym exa po nogach calowala ze mnie zostawil chociaz rozpaczalam 2 lata jak glupia!gwarantuje minie ci tylko nie pielegnuj tego uczucia w sobie co ja niesttey robilam.

stara już jestem, znajomi wokoło chajtają się, praktycznie wszyscy kogoś mają. A ja sama. Próbowałam i nic nie wychodzi..

Dziewczyno, co mamy Ci napisać? Frazes, że wszystko się ułoży? Pocieszyć Cię jakoś inaczej? Nie zaprzątaj sobie tym głowy i idź do przodu. Zajmij się czymś, rozwiń pasję, a w międzyczasie spotykaj się z ludźmi i coś z tego zapewne wyniknie.