Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę! :)

Polecane posty

Zapraszam 5 pierwszych osób spełniające następujące warunki: Podajecie Państwo imie, date urodzenia + pytanie (oraz oczywiscie, w razie pytania o osoby trzecie ich imie i date urodzenia). Pozdrawiam, Aga

Gość ;p;p;p;p;
Sylwia 18.09.1979 czy Paweł wróci

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaa
Magdalena, 28.04.1991 Czy w zakocham sie w najblizszym czasie?

Gość afqaggs
Kalasanty, 32.13.2012 Ile jest 2+2?

Gość i ja poproszę o wróżbę
Alicja 17.03.68 i Andrzej 30.09.68 - czy to ma szansę ?

Gość Girlanda
Paulina 21.11.1990. Czy ta miłość się rozwinie czy się skończy czy będzie szczęśliwa?

Magdalena, 28.04.1991 Magdo, widze, ze Ty jestes osobą, ktora nie lubi monotonii. I chyba nie chodzi Ci o zakochanie, a o to, zeby miec przy sobie kogos, kto tak jak Ty, kocha życie towarzyskie. :) Miewasz zachwiania równowagi samopoczucia, raz bywasz wesoła, a za chwile smutna i zdołowana. Co do takiej prawdziwej milosci, to okreslam to na okres 2 lat, natomiast "zabawy", spotkasz za jakies 2 miesiace faceta, ktory Cie zafascynuje. :)

Gość ;p;p;p;p;
a ja ???

Alicja 17.03.68 Andrzej 30.09.68 Pani Alicjo, odnosnie zwiazków jest Pani osobą troszke zaborcza, wszystko maluje sie dla Pani w kolorach białych lub czarnych, nie ma kolorow posrednich. Chciałaby Pani miec wszystko na już, na teraz. Natomiast Pan Andrzej, jest facetem, ktory nie lubi uczuc na pokaz, zachowuje pewien dystans, jest takim troszke idealista i marzycielem. Jednak odnosnie Pani pytania - tak, jak najbardziej macie Panstwo szanse na trwały zwiazek, jednak musi Pani troche "wrzucic na luz", nie wszystko, co dostajemy od razu jest najlepsze. Trzeba czasami dac sie rozwijac pewnym rzeczom w swoim tempie. :)

Zapraszam, jeszcze 3 osoby. :) A Panie, ktore zadaly pytanie wczesniej - nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. :)

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaa
W sumie to sie zgadza to co Pani napisała, szczegolnie jezeli chodzi o analize mojej osoby, bo co do przyszłości to nie wiem. :) Ale dziekuje bardzo i pozdrawiam.

Gość i ja poproszę o wróżbę
Pozdrawiam i dziękuję :) za poświęcony czas

Gość KAROLCIA22
KAROLINA 18.09.1989-KIEDY ZAJDE W CIĄZE?

Gość Paula FajnaBabka
Paulina, 11.11.1988 r. Czy znajdę w końcu osobę, z którą stworzę szczęśliwy związek?

Gość madzia-lenka
Kiedy pojawi się dziecko/ci ?Magda 7.11.1982

Gość ;p;p;p;p;
nie znam jego daty ur :( rok 1961 i listopad i smutno mi wróżko

Gość Vinga28
Agnieszka 01.06.1981 Wiesłam 07.08.1977 czy nasze małżeństwo będzie udane, czy mąź mnie zdradzi

Gość Girlanda
A ja nie pytałam o osobę, tylko o miłość.;) Ale jeśli to nie wystarczy to trudno. Nie chcę jego danych na forum podawac. To moze mogę inne pytanie...? Czy będę w najbliższym czasie w ciąży?

KAROLINA 18.09.1989 Karola, Ty tez jestes kobieta niecierpliwa. Chcialabys wszystko miec jasne, przejrzyste. ;) Co do pytania - to do 3 lat.

Gość KAROLCIA22
JESTEM NIE CIERPLIWA BO JUZ SIE STARAM ROK I NIE WIEM CZY WOGULE SIE UDA

Paulina, 11.11.1988 r. Paulino, Ty jesteś zdecydowaną optymistką. Nie raz patrzysz nawet na świat przez przysłowiowe różowe okulary. Często jestes jednak zbyt bardzo ufna. Nie lubisz systematyczności. Masz jednak tendencje do dramatyzowania, wyolbrzymiania spraw, ktore tak naprawde sa nic nieznaczace. Co do osoby, z ktora stworzysz szczesliwy zwiazek, to tak, bedzie to najprawdopodobniej Pan z trygonu ziemskiego. Poznasz go do roku czasu.

Magda 7.11.1982 Do roku, max 1,5 roku czasu. - - - Dziekuje i pozdrawiam wszystkich. Gdyby ktos byl zainteresowany moimi uslugami, to kontakt jest podany w stopce. :) Milego wieczoru życze, Aga

Gość Paula FajnaBabka
dzieki wielkie !!! wszystko się zgadza ;o;o;o;o choc nie wierzę, bym znalazła tak szybko tego jedynego... :)