Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednasobie

panienskie

Polecane posty

Gość takajednasobie

Dziewczyny mam dylemat.Ogolnie decyzja ktorejs z organizatorek wszystkie mamy sie przebrac w biale koszulki i w czarne miniowki plus rajstopy samonosnie(czarne).Przyszla panna mloda bedzie miala gore czarna a dol bialy.Tylko troche jak dla mnie malo tutaj fantazji...no i w mojej szafie z tych rzeczy mam tylko rajstopy samonosne:P mam biale bluzki ale raczej zbyt oficjane.Pomozcie.Nie wiem jakie fasony bluzek mam dobierac.Acha ponoc moga byc rowniez krotkie spodenki.

Gość takajednasobie
bylabym wdzieczna za jakies linki ze zdjeciami podobnych zestawien:)

Gość takajednasobie
podnosze

Gość co to są rajstopy samonośne
i jak niby wyglądają takie niesamonośne? co je nosi ? :P

Gość takajednasobie
o matko mialam na mysli ponczochy.Spieszylam sie po prostu ale i tak widze,ze niepotrzebnie:P

Gość fdvsfvds
ale szał :D moja koleżanka miała striptizera :D ale w czym mamy ci niby pomóc? powiedziane jasno jak masz sie ubrać? moim zdaniem wogóle caly pomysł panieńskiego/ kawalerskiego jest chory. z jaką wolnością się żegnają te osoby skoro od 1-7 lat są w stałych związkach? onijuz dawno nie mają tej wolności :D wiec z czym sie żegnają? dziecinada

Gość a u mnie bylo zajebiscie
my nie robilysmy tego na zasadzie zegnania z wolnoscia. wspominam milo - smiesznie bylo. pomysl nie jest chory - bywa sympatycznie - np. jak u mnie. hehehe