Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowynowynowyjaaaaaaaaaaa

nie lubie cwaniaczkow- a on nim jest. ocencie prosze

Polecane posty

w moim liceum byl jeden chlopak, ktory podobal mi sie. wydaje mi sie ze ja jemu tez, bo czesto na mnie w szkole patrzyl itd, no ja na niego takze (ale to on to wszystko zaczal, gdyby nie zaczal to pewnie ja tez bym nic nie robila). w sumie to zadnego kontaktu nie mielsimy ze soba, podgladal mnie na nk, na koniec roku nasze klasy byly na spotkaniu w jednej knajpie wiec usmiechalismy sie do siebie wtedy itd. teraz zdalismy mature. i ostatnio zagadala do niego na gg. z innego nr. nie chcial pisac za bardzo poki sie nie przedstawie... no po jakims czasie przedstawilam mu sie. pisalismy troche, w sumie nawet ok bylo, flirtowalismy nawet troche w tej rozmowie, aczklwiek w rozmowie stwierdzil ze jest cwany (zreszta nie musial stwierdzac, sama to zauwazylam). poza tym pisal ze wg niego to dobra cecha tlumaczac ze zawsze dziewczyny mowia ze nie lubia tej cechy a tak naprawde je to przyglada. poza tym napisal ze lubi niesmiale dziewczyny (bo ja mu pisalam ze jedna z moich cech jest niesmialosc), na pyt. dlaczego odp cos tak ze zbyt pewne siebie dziewczyny sa jak dla niego za bardzo rozwydrzone. z takich konkretow to tyle Wam przytocze. pierwsza sie w tej rozmowie pozegnalem i wyszlam z gg. na moje oko, nie jestem mu obojetna, ale on liczy na to ze bede do niego pisac, wielce zabiegac itd. ale ja do niego pierwsza wiece nie napisze. sory ale nie mam zamiaru sie za nim uganiac. wydaje mi sie ze bylby zadowolony gdybym do jest za cwany i za bardzo pewny siebie oraz uwaza ze to dla niego nie "honor" ukazywac komus zainteresowanie, pisac. to trudno

Gość Twoja Złota Rybka ;)
Ale to już był i nie wróci więcej ....hehehehe

?? ;p ;p ?juz ma mnie gdzies wg Ciebie?

Gość gdfgdfgs
Ja pierdole co za glab. To jakis kretyn.

rozwin prosze swoja wypowedz.. bo ja juz mam tak w glowie pomieszane ze naprawde trzezwo nie mysle,,,.. ;/

aaa