Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza984

Dziwny ból..

Polecane posty

Gość Tajemnicza984

Witam! Ostatnio podczas stosunku i palcówki przez partnera odczuwam ból w brzuchu z lewej strony. Nie wiem dlaczego pierwszy raz mi się tak dzieje nigdy jeszcze nie miałam takiego bólu czy ktoś się może orientuje dlaczego tak mam lub także miewa takie objawy? Tylko proszę bez zbędnych i głupich komentarzy ... :) Zależy mi na poważnych odpowiedziach.

Gość Tajemnicza984
Niby dlaczego? Pisze jak jest. Jeżeli widzę jak nie którzy głupoty piszą, ale owszem najlepiej tak napisać hehe.

Bo gdybyś miała rozumek większy od łechtaczki, to wiedziałabyś że z takimi problemami się chodzi do g i n e k o l o g a :] To taki pan, co zagląda kobietom w krocze za pieniądze ;)

Gość Tajemnicza984
Wiem co znaczy słowo Ginekolog byłam już tak dla Waszej wiadomości. Ale zdążyłam zauważyć, że cokolwiek ktoś napisze zaraz takie nie miłe odpowiedzi. Aczkolwiek wiem, że powinnam zgłosić się do lekarza, ale przed tym na forum chciałam zapytać, ale jak widać najwyraźniej to nie miało sensu. ;/

Gość Tajemnicza984
Haha ktoś źle zdanie sformułował

Tajemnicza, oczywiście, ze to nie ma sensu, bo możliwości jest mnóstwo :/ nadżerka, podrażnienie, grzybica, torbiele, zapalenie jajnika, i sama nie wiem co jeszcze czy sądzisz, ze tu są jacyś telepaci, co z jednego zdania wyczytają przyczynę?

Gość Tajemnicza984
Dobrze, aby postanowiłam zadać pytanie. Nie musisz się na mnie unosić. Skoro to coś takiego co ty napisałaś może być to ok rozumiem. Zgłoszę się do ginekologa i zobaczymy. Sory..

Nie unosze sie na ciebie ;) cokolwiek to znaczy. Ale wierzac w forumowe diagnozy bardziej możesz sobie zaszkodzić, niz pomóc. Jeśli juz, to przynajmniej wybierz jakieś odpowiednie ;)

Gość Tajemnicza984
Ok dobrze rozumiem :)