Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krew na śniegu

Czy wśród tylu pięknych, roześmianych dziewcząt

Polecane posty

Gość Krew na śniegu

jest też miejsce dla cichutkiej introwertyczki o przeciętnym wyglądzie?

Gość Krew na śniegu
Tak właśnie się zastanawiam, czy kiedykolwiek spotkam kogoś kto mnie zaakceptuje taką jaką jestem i nie będzie szukał dodatkowego towarzystwa innych kobiet. Do tej pory zawsze przegrywałam z tymi pięknościami - żyłam tak jakby w ich cieniu. Nawet jak mi na kimś zależało i wydawało mi się, że ktoś czuje podobnie, to rezygnowałam, bo miałam wrażenie, że nie spełnię czyichś wymagań i prędzej czy później zostawi mnie dla innej.

"Nawet jak mi na kimś zależało i wydawało mi się, że ktoś czuje podobnie, to rezygnowałam, bo miałam wrażenie, że nie spełnię czyichś wymagań i prędzej czy później zostawi mnie dla innej. " Problem leży tutaj, a nie w Twoim wyglądzie.

no nick masz bardzo zachecajacy :( - ale to twój urok. i dobrze ,że napisałaś 🌼

Gość Krew na śniegu
Nick związany jest z pewnym opowiadaniem, które lubię:) Co do tego niskiego poczucia wartości...to straszne, że tak źle myślę o sobie samej. Przez te kompleksy, brak wiary w siebie nie jestem w stanie się z nikim związać. Podobno był ktoś kto się mną interesował, ale do dzisiaj ciężko mi w to uwierzyć, zważywszy na to, że w gronie z kórym stykamy się na co dzień są dziewczyny o wiele fajniejsze, znające swoją wartość.

Światowa Organizacja Zdrowia "Moim zdaniem nick ma akurat fajny" To przejmij, jeszcze niezaczerniony. :classic_cool: 🖐️

"Podobno był ktoś kto się mną interesował, ale do dzisiaj ciężko mi w to uwierzyć" Dziewczyno w ogóle w siebie nie wierzysz, musisz jeszcze jakoś podbudować poczucie własnej wartości, a jestem pewna, że reszta dziewczyn to nie są same piękności jak opowiadasz, po prostu są nieźle wystylizowane, a takich jest pełno.

Gość Krew na śniegu
To chyba jakieś wyjątki. Dla większości facetów byłabym dziwadłem.

Światowa Organizacja Zdrowia "Ale mój jest fajniejszy" Oj tam, lepiej mieć dwa niż jeden, w razie czego z drugi będzie Twoim projektem. :classic_cool:

Gość Krew na śniegu
Ano wystylizowane i to jak. Modne, ufryzowane, umalowane, szpileczki. A ja? Mała, o twarzy dziewczynki, wyglądam jak ich młodsza siostra.

Gość Krew na śniegu
Szukam kogoś w moim typie. Typowi przystojniacy zupełnie na mnie nie działają. Lubię charakterystycznych gości.

Krew na śniegu, Moim zdaniem facet by Cię bardzo podbudował, zobaczyłabyś, że komuś na tobie zależy i takie tam... No ale z tym też wiążę się ryzyko, bo wiem to na pewno, jesteś takim typem człowieka, że komplementy Ci jednym uchem wchodzą, a drugim wchodzą, natomiast jak ktoś Cię urazi to to pamiętasz, więc jakby ten Twój Gach kopnął Cię w dupę, to mogłoby być z Tobą jeszcze gorzej niż przed związkiem.

"Mała, o twarzy dziewczynki, wyglądam jak ich młodsza siostra." Ładniej się będziesz starzeć. :P

Gość Krew na śniegu
No właśnie. Istnieje też obawa, że się mną rozczaruje, a ja będę się o to obwiniać i już więcej nie wejdę w żaden związek.

"Szukam kogoś w moim typie. Typowi przystojniacy zupełnie na mnie nie działają. Lubię charakterystycznych gości. " A widzisz :), powiem tak.... po pierwsze to jestem facetem jakby co więc wiem z mojego otoczenia jak to mniej więcej wygląda. Otóż są faceci co właśnie takich jak Ty szukają. Są to zazwyczaj w porządku ludzie w związku z czym jak już na takiego trafisz (kwestia czasu) to będzie znacznie mniejsze prawdopodobieństwo, że odstawi Ci jakiś wredny numer. Zatem ja widzisz - są i plusy i to duże :)

Gość Krew na śniegu
Poznałam jakiś czas temu takiego czupurka:D Poraził mnie od pierwszego wrażenia, pod każdym względem mój ideał. No i introwertyk w dodatku. Ale oczywiście zamiast walczyć od razu sobie darowałam, kiedy przypomniałam sobie o tych dziewczynach, które oboje znamy. Teraz żałuję, bo chyba nie byłam mu obojętna.