Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek22

Pytanie do was

Polecane posty

Gość Jarek22

Witam, nazywam się Jarek i mam 22 lata. jestem z dziewczyną od 17 roku życia. Jest Ona moją pierwszą miłością, lecz po tyc latach spędzonych razem, wydaje i się, że pomimo, tego iż nie robi nic złego, ejst wspaniałą osobą, to chciałbym spróbować być z inną. Czy jest to normalne? Dziekuje za szczere wypowiedzi :)

Gość Jarek22
Bardzo podoba mi sie babcia mojej dziewczyny. Podobno przed wojną była striptizerką.

Gość Jarek22
mam również ochote spróbować przyjemności z menelem z dworca centralnego

Gość Jarek22
Zaraz wsadze fiuta do dziury....w płocie, bo mam taką chcice.

Gość Jarek22
podszywacze spadać!!! prawda jest taka że chce spróbować z przyjaciółka mojej lalki bo wszyscy z dzielni już ja mieli tylko nie ja i trochę mi wstyd przed chłopakami :O

moim zdaniem jeśli chcesz spróbować czegoś innego, to powinieneś ponieważ nawet jak zostaniesz z nią w związku to i tak ja prędzej czy później zdradzisz. Będziesz szukał czegoś innego i kiedy przyjdzie okazja to i tak to zrobisz.

Gość patrzę i obserwuję
tak to jest normalne bo jesteś młody i wydaje ci się że będąc z jedną przez kilka lat coś cię omija, opcje są różne: 1. zostawisz ją i spotkasz kogoś w kimś się zakochasz i będziesz szczęśliwy 2. zostawisz ją nikogo nie znajdziesz ale nie będzie ci to przeszkadzać bo będziesz ostro imprezował, pił 3. zostawisz ją i stracisz "cel" i do końca życia będziesz żałował że pozwoliłeś jej odejść bo ona kopnie cie w dupę i nie będzie chciała z powrotem 4. zostaniesz z nią i będziesz myślał co by było gdyby 5. zostaniesz z nią i będziecie szczęśliwi ja będąc w podobnej sytuacji wybrałam wersję 5, ty prawdopodobnie wybierzesz 3 - no cóż tacy są faceci ale powodzenia:D

Gość Jarek22
won podszywy !!!!!!! zawsze mi stoi jak widze woźną z mojej szkoły :) szkoda że jeszcze są wakacje :(