Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to ja i kropka

bez zazdrości nie ma miłości??

Polecane posty

Gość ja to ja i kropka

Witam. Od 2 lat mam męża znamy się 5 lat mamy dziecko 8 miesięcy ma. No i coś sie popsuło nie jest juz tak jak kiedyś tzn On już nie jest w ogóle romantyczny, ale najbardziej martwi mnie to że już sie nie kochamy (raz na miesiąc to nie jest imponujący wynik jak na młode małżeństwo) Nie wiem co się stało , może już mu sie enie podobam wiem natomiast że nikogo nie ma na boku. Co zrobić żeby choć troszkę sie mną zainteresował a nie ciągle grał lub oglądał tv jak już dziecko śpi. Macie może jakieś pomysły

pewnie padną tutaj rady typu: zadbaj o siebie, zmień fryzurę, kup seksowną bieliznę, zorganizuj romantyczną kolację :) wszyscy tak piszą, ale nie wiem czy działa, zresztą trochę głupio, żeby tylko jedna strona się starała

Gość zuzannnnnnna
moze to kwestia tego, ze po ciazy juz go nie pociagasz? lub on czuje sie odrzucony troche przez ciebie tak na co dzien.. moze jes zazdrosny o dziecko... uwaza ze na nie przelewasz wszystko swoje uczucia

Gość zuzannnnnnna
sugerujesz ze twoj maz nie jest zazdrosny o ciebie... a kiedys byl? faktycznie milosci nie ma bez odrobiny zazdrosci

Wypindrz się i wyjdź na miasto z kumpelami, nie mów mu gdzie idziesz, może to da mu do myślenia:P

Gość niewiemporazka
O kurde. A to jak to wyglądało wcześniej. Zawsze siedziałaś i czekałaś aż do Ciebie przyjdzie? Bo ja nie rozumiem takich sytuacji w ogóle. Ja swojemu pakuje się na kolana i stwierdzam, że potrzebuje uwagi. A nie czekam na zbawienie.

czy facet nie powinien sam wiedzieć, że kobieta potrzebuje uwagi? :D

Na wszystko najlepsza jest rozmowa. Porozmawiajcie szczerze, może z niego wyciągniesz o co mu chodzi...a wtedy będziesz wiedziała co dalej zrobić żeby naprawić wasze małżeństwo

Gość niewiemporazka
NB facet też ma dużo na głowie. Szczególnie taki co ma rodzinę. Czasem trzeba z grubej rury. Dopiero jak to nie pociagnie za sobą jego reakcji w postaci większej uwagi, to można próbować rozmawiać co sie dzieje.

Gość ja to ja i kropka
On mi mówił ostatnio, że chciałby analnie ale ja nie mogę się przełamać..