Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japierdddoole

czy ci podszywacze nie mogą pojąć,że ich podszywy są zjebane?

Polecane posty

Gość japierdddoole

ani to zabawne ani nawet szokujące :o pojmijcie wreszcie, że to już NUDNE i dawno już niemodne. :o albo z tym skończcie albo wysilcie się na coś ambitniejszego, a nie same kutasy i jedzenie kupy :o bo naprawdę i całkiem szczerze.. takie coś co teraz uskuteczniacie może co najwyżej smieszyć 15 latków i tyle też zapewne macie lat :o

Gość japierdddoole
albo skoro nie macie na celu rozsmieszenie kogoś to mi wytłumaczcie jaki macie ten cel? :o

Gość taka zwykła bez szału
ale niektore są bardzo smieszne np poniższy:

Gość japierdddoole
codziene skoro świt z lamparcim zacięciem i oczekiwaniem, wymykam się z mojego schronu pod wiaduktem, aby niezauwazony wcielic sie w babcię klozetową w miejskmi szalecie pod koniec dnia delektuje sie zuzytymi podpaskami marki Bella oraz papierem używanym przez starsze emerytki i rencistki, udając że sa to kanapki z dżemorem, tudzież z nutellą :classic_cool:

Gość japierdddoole
bez sensu te podszywy, żeby jeszcze śmieszne byly, a tak musze zaspokajac swą potrzebe śmiechu podglądaniem golego sąsiada

Gość japierdddoole
bla bla bla już tego ctrl+c, ctrl-v to po pierwszym zdaniu już nawet nie czytam :o to już jest zjebane do potęgi. jak można wyszukiwać stare i już zużyte podszywy i wkolko to wklejać? :o

Gość japierdddoole
a w ogóle mam okres i kijowo sie czuje

Gość japierdddoole
zw ide srać

Gość taki los pomarańczki
a wlasnie, ze podszywy sa smieszne i bez nich kafeteria bylaby nudna. A jesli tak bardzo przeszkadzaja Ci przestan pisac na pomaranczowo - zaczernij sie. Ale znajac zycie nie masz odwagi pisac zawsze pod czarnym nickiem i musialabys za kazdym razem zaczerniac kolejny. Takie zycie pomaranczki. Ja tez jestem pomaranczka, ale ja kocham podszywy :D :classic_cool:

Gość japierdddoole
"a w ogóle mam okres i kijowo sie czuje" cienko, ale przynajmniej nie widać na odległość, że to podszyw i ja bym się nabrała

Gość japierdddoole
wzięłam laptopa do wc i wiecie co:O sram uchem :O czy to normalne?

Gość japierdddoole
nakurwiłam salto

Gość japierdddoole
taki los pomarańczki - ale zrozum, że tu nie o to chodzi. ja też lubie podszywy. tylko nie takie zjebane! czasami jakiś inteligent się trafi, że naprawdę można się pośmiać i nie wiadomo co pisał podszyw a co autor. coś z sensem i głębszym nawiązaniem do tematu. a nie jakieś "jem kupe" "masturbuje sie palcem pana ziuta" i inne tym podobne.. jak kogoś takie zalosne podszywy smiesza to nie zazdroszczę płytkiego poczucia humoru :o

Gość japierdddoole
kurwa i tak nie zmienisz tego tym swoim pierdolonym gadaniem :O myslisz ze dla ciebie specjalnie podszywy przestana pisac?:OOOO puknij sie w czolko 🖐️

Gość japierdddoole
wiadomo, ze jak ktos sie urodzil zjebem, to zjebem zostanie. niech przynajmniej maja swiadomosc, ze ich podszywy są żałowe i wcale nieśmieszne :o

Gość japierdddoole
A ja pierdzę

Gość japierdddoole
"zresztą sram na was wszystkich ćwierćinteligenci z teg...." no to już zdecydowanie lepsze :D 🖐️