Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29ula

mąż mnie zdradził i nie wiem czy będzie mial dziecko z inną

Polecane posty

zacznę od tego że mam 29 lat jestem w drugim małżęnstwie od4lat,z pierwszego małzenstwa mam 9 letniego syna na którego dostaję alimenty z państwa bo biologiczny ojciec sie nim nie intersuje. Teraz jestem w 6 miesiącu ciąży z obecnym mężem. 2 tygodnie temu przyłapalam go w jego aucie z młodą dziewczyną jak pili piwo i się całowali. Po tym zdarzeniu mąz przyznal się się ze miał romans z nią od 3 miesiecy i na dodatek powiedział ze ona też może być w ciązy. spakowałam mu rzeczy i się wyprowadził ale za kilka dni wrócił i powiedział ze to był bład nie zostawi mnie samej z 2 dzieci i ze ona jednak nie jest w ciązy. Ale ja mu nie wierze wogóle, kopłabym go w tyłek ale mam ciężką sytuację, jestem bezrobotna bez prawa do zasiłku, mieszkamy w prywatnej kamienicy nie mam nikogo z rodziny kto by się zająl dziećmi bym mogła iść do pracy i zarobić na utrzymanie, w dodatku syn ma cięzką odmianę astmy oskrzelowej i non stop choruje.Moja matka pije i nie interesuje się wnukiem zajrzy tylko raz na miesiąc a przez te 9 lat to ja praktycznie nie pracowałam najwyzej na pól etatu przy sprzataniu lub rozdawaniu ulotek za600zl opLaty za mieszkanie wynoszą mnie około 800 zł w dodatku mamy kredyty i na to wszystko daje mój mąz. Sama nie dałabym rady utrzymywać sie wyłacznie z alimentow na dzieci bo mąz powiedział ze jak się z nim rozwiode to tez bede dostawać alimenty z państwa na dziecko bo on nie będzie placił powiedzcie co mam w takiej sytuacji zrobic bo jestem juz tym wszystkim wykonczona psychicznie

Gość ALEXXXXXXXXXandra
zgłos sie do Mopsu po jakies zasiłki

Gość badgerowa
Trudno, zostań z nim. Wybacz. No trudno, nie masz kasy to teraz cierp. Takie państwo polskie.