Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omnia8

Chciałabym mieć Żonę...

Polecane posty

Gość Omnia8

Myślałam kiedyś, że chciałabym mieć Męża, ale nie. Kobiety bardziej dbają o siebie, dłużej zachowują młodość i sprawność, później też "kapcanieją" na starość i umierają, a ja nie chcę przez ostatnie 20 lat życia być nieutuloną w smutku wdową. Kobieta dba o dom, gotuje, sprząta, potrafi też dobrze pracować i łączy obowiązki domowe z pracą. Kobiety są wierniejsze. Myślałam kilka lat temu, że mężczyźni są inteligentniejsi, ale to nieprawda. Poznałam również wiele bardzo błyskotliwych, dowcipnych, ironicznych kobiet. W dodatku kobiety lepiej odczytują emocje. Łatwiej mi się z nimi porozumieć, mamy podobną wrażliwość... Któraś chętna...? ;-)

Gość kjkghhgjhgjg
kobiety mnie nie pociągają ;)

Gość z archiwum X
Ile masz lat?

Gość z archiwum X
jesteś bi? hetero? czy homo? co do tego co napisałaś, gdybym była bi lub homo zaraz bym na to poszła, ale nie wyobrażam sobie.... w jednym łóżku z kobietą :/

Gość Omnia8
Bi

Gość co sadzisz8279
jestes uposledzona umyslowo i masz bardzo plytkie poglądy. Mozna znaleźć wrażliwego mądrego faceta, ja takiego znalazlam. I jest od wlasnie madrzejszy od przecietnej kobiety, bo kobiety sa z natury glupie.

Gość Omnia8
Oj tam, oj tam :) ale podyskutowac mozna Przypuszam, ze mozna znalezc takiego faceta, nie przecze. Ale prawdopodobienstwo jest duzo nizsze, niz w przypadku kobiety.