Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwaszx

co o tym myslicie????????

Polecane posty

Gość qwaszx

wyobrazcie sobie. wasz chlopak chodzi z kolegami do baru. jednemu z kolegow spodolbala sie kelnerka, a ze ten uwaza sie za malo akrakcyjnego i wstydzi sie jej, postanawia poprosic o poderwanie jej- waszego chlopaka. no i ten wasz chlopak ja bajeruje, chce zeswatac z tym kolegom ktoremu ona sie podoba ale....... jej zamiast spodobac sie ten kolega ktoremu ona sie spodobala, zaczyna podobac sie wasz chlopak! i ta kelnerka zaczyna go podrywac (chyba) bo powiedziala mu ze jest ''ladnie zbudowany'' -temu waszemu chlopakowi tak powiedziala. tyle wiem o tej histori. co myslicie? czy to normalne ze wiedzac ze kolega ma dziewczyne, prosi go zeby mu poderwal laske? a chlopak wiedziac ze jest zajety godzi sie na taki uklad? dla mnie to troche dziwne... ale nie wiem co o tym juz mysliec

Gość qwaszx
dodam, ze od zawsze tak bylo ze koledzy ''zabierali'' go na podryw jako ze jest przystojny i twierdzili ze laski chcetniej do nich podchodza dzieki jego obecnosci... prosili o pomaganie podrywania... kiedys jak nie mial dziewczyny to ok ale teraz nie wiem czy to takie w porzadku

Gość qwaszx
uuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość Jaga ładna ale wredna
przesadzasz 🖐️

Gość qwaszx
no ale jak on jej sie spodobal, to moze bedzie z tego cos wiecej... czesto tam chodza... pija... wiec moze dojdzie do czegos w koncu

Gość qwaszx
no wiadomo ze mi powiedzial, ze nie... ale wiadomo co mu tak naprawde w glowie siedzi? skoro zdecydowal sie ja poderwac... i jeszcze sam z siebie powiedzial, co mu powiedziala

qwaszx proponuje załozyc mundur i iść do baru za nim :classic_cool: albo go uwiazać :classic_cool:

Gość qwaszx
epona nawet myslalm zeby sie tam zatrudnic ...

Gość fgfgfgfgghjh
mysle, ze twoj chlopak to typowy ruchacz i dlugo ze soba nie ebdziecie ;)

Gość qwaszx
jestesmy ze soba 5 lat, innej nie ruchal i nie ma zamirau. nawet mi tak powiedzial ost jak byl pijany a znam go ze jak jest pijany to mowi szczerze