Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cx vcxvx bf

DZIEWCZYNĘ NAJBARDZIEJ ZDOBI JAK MA ŁĄDNE ZĘBY I UŚMIECH JEST WTEDY PIEKNY

Polecane posty

Gość cx vcxvx bf

naprawde... moja kolezanka miała krzywe, przebarwione zęby, okropne... A teraz jak zdjęła aparat , wybieliła to cudowne zeby, uśmiech piekny, mówię wam to tak przyciaga wzrok, az twarz jest piekniejsza wtedy

Gość safsadfsdfd
myslę,że to prawda, sama zdjęłam aparat niedawno i juz bez skrępowania sie usmiecham;)

Gość fgfgfgfgghjh
ale wybielanie niszczy szkliwo, ciekawe jakie bedzie miala zeby za 15 lat, a moze proetze juz ebdzie musiala nosic? bo jej wypadna od wybielania

Gość cx vcxvx bf
przeciez nie mówię o częstym wybielaniu

Gość agate
ja tez jakoś na studniówkę zdjęłam aparat i zrobiłam furorę :P no i miałam bez wybielania super białe ząbki, bo jednak się je non stop myło jak się miało aparat. Teraz trochę mi się rozlały, bo nie nosiłam tych plastików, ale to chyba tylko ja widzę tą różnicę :P

Gość cx vcxvx bf
tylko trzeba uważać...ja kiedyś się uśmiechnęłam i miałam włosy łonowe między zębami...

Gość cx vcxvx bf
widzę,że podszyw ma pewnie krzywusy żółte zamiast zębów hahaha:D

Gość fgfgfgfgghjh
po wybielaniu zeby bardzo bolą i są wrażliwe więc to na bank im szkodzi, teraz tego nie widac ale za pare, parenascie lat jak zaczna wypadac zeby albo sie psuc to beda efekty tej wspolczesnej debilnej mody na wybielanie. a poza tym wybielanie trzeba co jakis czas powtarzac ;) jak sie raz zacznie. jak kgoos nie stac na implanty to niech nie wybiela, zwlaszcza jak ma slabe zeby

Gość powieemm wamm
ale higiena przy noszeniu aparatu, mycie zębów DOKŁADNE SZOROWANIE po kazdym posiłku, dobra pasta i szczoteczka- i nie trzeba wybielac. Samo noszenie apratu wymusza taka higiene ,że wybielanie niepotrzebne.

Gość fgfgfgfgghjh
zgadzam sie z toba i jeszcze : nie pic herbaty, kawy, jesc jasne pokarmy. myc zeby pastą wybielającą, ale nie jakąs biala perlą bo to tez starsznie nsizczy szkliwo

Gość powieemm wamm
Ja uzywam pasty paradontax, jest mocna i kamien nawet usuwa.

Gość vdsdgadga
Za miesiąc zakładam aparat, mam 24 lata, więc trochę późno, ale cieszę się. Nie mam dużej wady, przyjaciele nawet nie zauważyli, ale idealny uśmiech sprawia, że życie jest łatwiejsze, no i osoba z idealnie prostymi białymi zębami zawsze się będzie podobać bardziej niż nawet ladniejsza, ale taka, która wstydzi się pokazać zęby ;) Marzę o tym, żeby świecić ząbkami ;) I o ile łatwiej pracę dostać. --- Prezent dla dziewczyny: http://roxanne.pl/oryginalny.php

Gość Navya
Napewno ładny uśmiech dodaje urody ,ale czy najbardziej zdobi to bym dyskutowała. Najbardzej zdobi ładna buzia i figura

Gość Navya
ja mam białe i proste żeby naturalnie ,ale musze je jeszcze wybielić ;)

Gość hgyjfjyf
dziewczyne zdobi: - szczupła figura - zadbane włosy -zadbane własnie zęby - ładna cera - oczy i usta reszta mało wazna