Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aribella

MODA LAT 90 !!!

Polecane posty

Gość Aribella

Co wtedy nosiliście?? ja właśnie znalazłam na dnie szafy piękny żółciótki ortalionowy dresik z 96 :D :D

Gość rocznik 85
Ja pamiętam, że uwielbiałam flanelowe koszule w kratę :)

Gość Aribella
CHyba ubiore sobie dzisiaj ten dresik bo pogoda nie najlepsza wiec mozna w dresiku w roli plaszcza pochodzic :D Pamietam ze wtedy to byl ostatni krzyk mody i kazdy mial ortalionowe dresy, najmodniejsze byly fioletowe, zielone i rozowe :D

Gość jffoichhcvufsfhvs
Spódnica trapezówka. Trampki. Spodnie dzwony, takie gumowane leginsy. Getry, długie swetry. Potem krótkie bluzki, takie od pępka. Kurtki ortalionowe, dresy ze ściagaczami na dole...

Gość Bajonczyna
Ja nosiłam bluzki do pępka takie zwyczajne były, żadnych udziwnień tylko kolorem sie różniły :D

Gość Wstyd sie przyznać....
Ja nosiłam różowy sweterek z kotem który ciotka mi zrobiła na drutach :D :D :D :D Super modny był i każdy mi zazdrościł :D :D

Jens'owe dzwony z haftami na nogawkach, welurowe dzwony i spódnice , dłuuugie materiałowe spódnice które wyglądały jak duży prostokątny kawałek materiału z dwoma paskami którym się po prostu owijało ;) adidasy na koturnie, i takie coś ala garsteczka czy damski garniturek z kołnierzykiem i mankiecikami z futerka najczęściej z motywem łaciatym, koszulki z idolami typu bb, kelly family itp. no i hit wszelkiego rodzaju opinające bluzeczki przed pępek :D

Gość Wstyd sie przyznać....
Eh... Teraz ludzie to by wyśmieli jakby ktoś tak sie ubrał a przecież sami jeszcze niedawno sie tak ubierali bo było najmodniej :D :D

Już nawet nie pamietam kto był w tym Spice Girls :O Posh, Mel B, jakaś Ginger chyba i dalej nie wiem :D

co tam spice girls, jak mialas backstreet boys to bylo cuś, ja pamiętam, ze mialam taką pomarańczową z młodym Leonardem di Capriem drewniaki też wymiatały (szorowalam nimi tak mocno, ze po tygodniu nie bylo wogole podeszwy),