Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bryyymanka

Nie mam zielonego pojęcia jak nazwać moją córeczkę- rodzę za miesiąc.

Polecane posty

Gość bbn,b .nb.
Autorko jeżeli Tobie podoba się Aniela to tak daj córce na imię :) W końcu to Wam ma się podobać, nie komuś innemu. My możemy wypisywać tysiące imion, a Wy i tak podejmiecie decyzję. Zresztą jak dla mnie imię w porządku i córka nie powinna się wstydzić tego imienia.

Gość Garbata Biedronka
Eliza- cyfra osobista 8, a ósemki: 8. Uroda częściej niepozorna niż efektowna, co zwykle pogłębia zbyt mała dbałość o swój wygląd. Dbasz natomiast o swój rozwój intelektualny, możesz należeć do osób o bardzo rozległych zainteresowaniach. Jesteś zdolny i pracowity, ale masz skłonności do przeceniania swoich możliwości, bywasz nieustępliwy i despotyczny, zbyt łatwo popadasz w gniew. Jesteś realistą trzeźwo oceniającym innych ludzi, najczęściej jednak masz zbyt dużo pobłażania dla siebie i zbyt często usiłujesz udowodnić ludziom, że pod wieloma względami nad nimi górujesz. Jest to zupełnie niepotrzebne i niejednokrotnie przysparza Ci kłopotów spowodowanych ludzką niechęcią. Nie mając zrozumienia dla cudzych słabości, nie potrafisz okazywać życzliwości innym i nie możesz wobec tego oczekiwać sympatii otoczenia.

Gość hoopppppp
BYLE NIE TOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani Marta ,bo brzmi jak martwa.TO NAJWSTRETNIEJSZE POLSKIE IMIONA

Gość bryyymanka
chcę znać wasze zdanie, bo to ważne jak inni będą odbierać jej imię

Gość myslac hipotetycznie.....
eliza brzmi surowo,sztywnie,jak dla dziecka, w ogole nie wiadomo jak to zdrabniac, aniela brzmi jak dla wiesniaczki albo ubogiej, przeciez na dorosla nie bedzie sie mowic anielko wybierz jakies popularniejsze imie bo bedzie dziecku trudno wsrod rowiesnikow

Gość bbn,b .nb.
W ostatnim poście chodziło mi o imię Aniela, tylko zapomniałam imienia wpisać :D Chodziło mi, że córka nie powinna wstydzić się tego imienia, bo naprawdę jest b. ładne Nareszcie nie żadne Amelki, Julki, Klaudie.

Gość bryyymanka
no to jak?

Gość a real bloke
kurwaJebana albo obciągamZaFree

Gość szukamy AGI
Zosia Ola malgosia karolina

Gość bbn,b .nb.
A Weronika??

Gość szukamy AGI
natalia patrycja kinga joanna kasia

Gość szukamy AGI
dorotka? tereska? ania magdalena

Gość kornikowwa
Malwina - ładne imię

Gość gugugsagiu
Justynka,piękne imię:)

z Toich najbardziej mi sie podoba Anielka, ew Eliza. moje ulubone to helena, haszka, urszulka, elżbieta,

Gość bbn,b .nb.
Malwina strasznie źle mi się kojarzy :/ Znam dwie osoby o tym imieniu i ....jakoś nie darzę ich nadmierną sympatią

Gość kasztyk33
Ja miałam mieć na imie Aniela (po prababci), jednak ostatecznie do tego nie doszło. Chociaz bardzo mi sie to imie podoba ciesze sie że tak wyszło bo zupełnie do mnie nie pasuje. kojarzy sie z aniołkiem, dobrocią a ja zawsze była 'czarnym charakterem'. Głupio byłoby mi z takim imieniem

Gość w srednim wiekuuuuu
hena urszula malwina-tragedia:O wszystkie rosliny to tragedia.. znam siostry:roza,estera,malwina, nazwisko:kwiatkowskie!!!! :O :O :O

Gość fdvsfvds
wszystkie do bani

Gość ja mam na imię Blanka
I do zawsze słyszę od ludzi: ojej, jakie piękne imię. Wszędzie, w urzędach gdzie coś załatwiam, od ludzi, których poznaję fajne imię.

Gość moze imie emma
:P

Gość o maj god o maj god
Eliza - straszne Aniela - stare Moze Nela... zalezy tez jakie masz nazwisko, bo dobrze by bylo gdyby wspolgralo z imieniem, a nie jakies od czapy jedno z drugim Blanka - mi sie podoba

Gość salatka_z_
Malwinka

Gość fdvsfvds
Beatka

Gość fdvsfvds
BEATA Pochodzenie: Pochodzenie: łacińskie Znaczenie imienia: szczęśliwa, bogata, błogosławiona Liczba dla imienia: 4 Znak zodiaku: Byk Planeta: Wenus Imieniny obchodzi: 8 Marca, 29 Sierpnia, 6 Września Beata to po łacinie "szczęśliwa, błogosławiona", czyli ktoś, komu los sprzyja, komu się szczęści i dopisuje dostatek. Także z powodu swojej charakterystycznej melodii imię to brzmi jak dobra wróżba, jak błogosławieństwo. Liczbą imienia Beata jest cztery, czyli liczba spokrewniona z żywiołem Ziemi, mówiąca o stabilizacji i dobrobycie. Wszystko, z czym kojarzy się imię Beata, w astrologii podlega władzy Wenus, planety miłości, harmonii, dobrobytu, przyjemności i zmysłowej satysfakcji. Jeżeli głos wewnętrzny podpowiada rodzicom, że to imię jest najwłaściwsze dla ich córeczki, znaczy to, że mała Beata będzie miała komplet cech, jakimi obdarza ta planeta. Zgodnie z właściwościami liczby cztery i wpływami Wenus, Beaty są obdarzone wdziękiem, miłe, łagodne; wyżej sobie cenią zgodę niż przepychanki i z każdym potrafią zawrzeć korzystny dla obu stron kompromis. Imię to uczula również na sprawy materialne, każe dbać o wygody - o to, by naokoło Beaty było przytulnie i zacisznie, kanapy były miękkie i żeby zapewniona była właściwa temperatura, wilgotność i nasłonecznienie. Jako prawe córy Wenus mają też Beaty wrodzone zamiłowanie do piękna, znają się na sztuce; a często same, oprócz dobrego gustu, mają uzdolnienia muzyczne i plastyczne. Wielka też uwagę zwracają na dobór swoich przyjaciół, bo chociaż są z natury towarzyskie, to nie z każdym (i nie z pierwszym lepszym) będą spędzać wieczory. Imię to chroni przed skrajnościami, przesadą i brakiem umiaru. Tak więc Beaty nie będą ani zbyt chude, ani też przesadnie energiczne czy zamaszyste w ruchach. Chociaż nie lubią zbyt wcześnie wstawać, to również nie przepadają za nocnym trybem życia. Chociaż mają wrażliwe serca, to dalekie są od przesadnej czułostkowości. Nie lubią się też przemęczać ani przepracowywać. Są znakomitymi towarzyszkami życia, ale chętnie wyjdą za mąż za kogoś, kto zwolni je od zbyt męczącej walki o byt. Beata to imię jakby "skrojone na miarę" znaku Byka, który pozostaje pod opieką Wenus. Drugim znakiem tego imienia jest, oczywiście, Waga. Dziewczętom ze znaku Ryb imię to będzie dodawać wiary w siebie, Lwom zaś (a raczej Lwicom) - wdzięku, a nawet majestatu. W ogóle lista znaków, z którymi to imię będzie dobrze współdziałać, jest raczej długa; wymieńmy Bliźnięta, Raka, Skorpiona, Koziorożca, Wodnika. Wszystkie te znaki wzbogacać będzie o całą gamę typowo kobiecych cech. Jedynie dla Baranów, Panien i Strzelców imię Beata może wydać się nieco pretensjonalne.

Gość fdvsfvds
weronika bardzo ładne. wero/wera mój kuzyn ma taką dziewczyne

Gość mi sie podoba imie
Aurelia :)

Gość Ja mam dwie corcie i
maja imiona Marianna i Antonina

Gość a ja mam...
Idalie :-)