Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibisun

Niebanalne zaproszenia ślubne

Polecane posty

Gość bibisun

Witam wszystkie Forumowiczki. Chciałabym się z Wami podzielić swoimi propozycjami zaproszeń ślubnych, trochę niebanalnymi, często klasycznymi z lekkimi akcentami dekoracyjnym lub pełnymi przepychu i błyskotek. http://zaproszenia-etc.pl/index.php Jak się Wam podobają takie zaproszenia?

Gość bibisun
Interesuje mnie każde Wasze zdanie - zarówno przychylne jak i konstruktywna krytyka - ponieważ rozwijam swoje pomysły i tworzę zaproszenia nie tylko w oparciu o własną kreatywność, ale również dzięki wyobraźni przyszłych Panien Młodych.

Szczerze mówiąc na Allegro widziałam wiele podobnych i kilkanaście ładniejszych więc........spadaj :) I czytaj to szybko bo takie tematy szybko usuwają

Ale muszę pochwalić że nie używasz tych tandetnych nalepek z obrączkami i napisem "zaproszenie" to na plus.

Gość bibisun
A więc witaj Święty Mikołaju, bo chyba tak poprawnie się zapisuje Twoje imię? :p I właśnie tak, są niebanalne, ponieważ nie chwytam się prostych trików typu naklejka z obrączkami, gołąbkami itp., tylko wkładam w to więcej pomysłu i pracy. Polecam takie działania, kreatywnośc wzbogaca.

Może dla Ciebie :p dla mnie są takie jak inne lub brzydsze :) zajrzyj na Allegro lub w inne miejsca i sama sie przekonasz.

bibisun:O no widzisz, smieszna dziewczynko,piszesz ze czekasz na opinie a potem co? jak ktos napisze, ze be,to od razu wyskakujesz z pretensjami:D:D:D

Gość lalalmido24
banalne,takie jak setki innych, rownie nijakich

Gość ja sobie nawet tak do końca
niebanalne? - zwykłe, proste i przyziemne, ale poprawne

Gość bibisun
Pretensje? Skąd. Przecież zostałam pochwalona :D

Gość są banalne
Ale znaczenia nie ma to żadnego. Kto będzie chciał się cieszyć, to po ich otrzymaniu cieszył się będzie. Kto zaplanował sobie, że będzie marudził to nawet gdybyś te zaproszenia włożyła do szczerozłotej szkatułki, też będzie narzekał. Zaproszenia to symbol, a czy ładne - kwestia gustu. To jak z piosenkami Lukash-a niektórym się bardzo podobają. Te zaproszenia są w podobnym stylu. Kojarzą się z Discopolo i jak hitem wesela ma być: "Chciałbym ci powiedzieć", to jak najbardziej pasują.

bardzo fajne są bruleska białe ,takie romantyczne.A co do niebanalności no cóż ,wesela i wszystko co z nimi związane jest kiczowate i banalne ,ale jak zauważyłam każda krytykuje a jak co do czego to duży kicz

Gość o maj god o maj god
te ze wstazkami kolorowymi okropne

Gość Uroczy Roman
Napisz na nich, że nie chcesz ani grosza od gości. Napisz, że największym prezentem jest obecność gości. To jest niebanalne.

I właśnie tak, są niebanalne, ponieważ nie chwytam się prostych trików Są banalne, bo wtórne.

Od niedawna sama tworzę zaproszenia ślubne. Mam nadzieję, że komuś się spodobają. Na razie założony jest profil fb . Oglądajcie i mówcie co myślicie:) Jeśli się podobają polubcie i przesyłajcie dalej, jeśli możecie:) Dziękuje:) https://www.facebook.com/pages/Zaproszenia-%C 5%9Blubne-Wedding-invitations/367224309988218

zapowiada się klasyczne polskie wesele- ZASTAW SIĘ A POSTAW SIĘ- nie liczy się uczucie (btw, jeśli takowe jest, to ludzie się z tym nie afiszują w tak wieśniacki sposób), ale to, by zrobić wrażenie na gościach, niech nam pozazdroszczą, zakochani i bogaci, ślub jak z bajki :D