Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pisia19

doradzcie czy dobrze mi w tym bedzie

Polecane posty

Gość to zalezy
no wg mnie to wlasnie jedne z gorszych fasonow jaki mozesz nosic skoro masz maly biust i szerokie ramion,no chyba ze chcesz podkreslic te ''defekty''.

Gość misia pisia19
to mi poradźcie i znajdźcie coś w czym by mi dobrze było:( prooooszę

Gość misia pisia19
spadaj

Gość superancko :)
nie będziesz dobrze w tym wyglądała, szerokie ramiona lubią bluzeczki z dekoltem w karo, a tego typu bluzki lubia duże piersi i małe ramiona, a brzuch oczywiście szczuplutki

cięzko mi doradzić bo mi się nic nie podoba z tego co pokazałaś ,mam inny gust i inną sylwetkę ,cięzko mi cokolwiek doradzić

Gość juz nawet nie chodzi
autorko ale badziewie wklejasz żal żal żal stadion i bazar

a to kimono jennifer tez paskudne, choc sama jennifer jest ładna, ale niestety glupia. PS tez mam szerokie (umiesnione, postawne) ramiona i niewielki biust i najlepiej jak mam bluzki, gdzie na górze "nic sie nie dzieje" tzn takie, gdzie nie góra przyciąga uwagę, więc zadnych bufek, falbanek, uwage ma przyciagac biust, talia. PS w tubie malo kto obrze wyglada, raczej tylko laseczki z waskimi ramionami, drobne. link do artykułu ktory ci sie przyda

bokserki tez sa dobre do szwerokich ramion, te ramiaczka patrzac od przodu nie sa prosto, tylko tak ukosnie, to zweza ramiona i biust wydaje sie pelniejszy, oczywiscie nie wszystkie, musza miec ramiaczka biegnac blisko szyi...