Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Wielki problem ze zdaniem prawa jazdy....:(

Polecane posty

Gość gosc.0

3 razy zdawalam juz na prawo jazdy i 3 razy oblalam... ciągle na miescie. Na placu wszystko idzie ok a na mieście takie glupie blędy:( nie wiem juz jak mam jeździć by to zdać.... wykupilam sobie ostatnio dodatkowe godziny... instruktor mowil ze jeżdże dobrze i nie wie dlaczego robie tam takie podstawowe blędy:( nie wiem co zrobić by to wkońcu zdać;/

Gość problem z tym
wczoraj miałam egzamin. znowu oblałam na mieście. 2 razy mi zgasł samochód! a jak się uczylam to zero problemu z tym było. teraz czekam za 3 egzaminem. jakie powinnam mieć nastawienie ? co robić? dlaczego gdy jadę z instruktorem to hadę poprawnie? a gdy z egzaminatorem robie podstawowe błędy?

Gość to ja już wam powiem moje drog
Grunt to się nie załamywac!!! Zapomnijcie o tych niezdanych razach i teraz skupcie się na kolejnym. Tylko prosze bez stresu i bez nerwów. Wiem że sie nie da. Ja sama zdałam za trzecim razem. Ale obrałam inna taktykę. Jakkolwiek by to nie brzmiało wzięłam tabletkę na uspokojenie, i to mi pomogło. Za dwoma pierwszymi razami nie mogłam opanowac nerwow noga na pedałach mi się tak trzesła iż egzaminator miał niezły ubaw. Ta tabletka mnie trochę ukoiła i pomału robiłam swoje. Skupiona i bez nerwów. Jesli jestescie pewne swoich możliwosci i tego że jezdzicie dobrze to trzeba te pewnosc przeniesc na egzamin. To naprawde nie jest takie straszne jak sie wydaje. Jak poźniej spojrzycie na to z boku to naprawde będziecie zachodzic w glowe co wam tyle zajęło. Jak samochód gaśnie to trzeba trochę pocwiczyc te równowagę między puszczaniem sprzegła a wciskaniem gazu. Pewnie na egzaminie robisz to zbyt nerwowo, a trzeba na spokojnie przeciez on nie ocenia czasu. Powodzenia!!