Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadhb

Ecru czy biel?

Polecane posty

Gość sadhb

Dziewczyny z pewnością wiele z Was stawało przed slubnym kobiercem nie będac dziewicami. Czy naprawde szłyscie w sukniach w kolorze ecru? Mój narzeczony zwrocil mi na to uwage... ale kurcze ja marze tylko o czystej bieli...

Nie byłam dziewicą, ale do ślubu nie szłam w bieli z własnego wyboru - nienawidzę tego koloru :D Jeżeli twój partner jest bardzo religijny to może czuć się urażony.Z drugiej strony jak mu tak na zasadach zależy to mógł czekać do nocy poślubnej. Wybierz taką suknię (w takim kolorze) jak ci pasuje.

Gość ja stawałam NA ślubnym
kobiercu a nie PRZED :O

Gość gratuluje poyebanego faceta
:O :O

Gość o maj god o maj god
bueheh jaki gosciu :D

Gość sadhb
Hmmm... czy to znaczy że mój facet ma nierowno pod sufitem?? Kurcze chce zeby slub byl wyjatkowy.. Nie lubie sukien w kolorze ecru, ale jesli zaloze biel... boje sie ze nie bedzie tak pieknie jak chcialam...

Gość o maj god o maj god
a ten facet Twoj bardzo religijny jakis jest??

Spytaj faceta czy bierze slub z Tobą czy z kiecką :o w ogóle co to za moda żeby facet miał głos w sprawie sukni :p to może jeszcze zawiesi Ci kartkę na szyi z napisem głoszącym że ta pani nie jest dziewicą :p

Gość sadhb
Jest religijny, ale nie do przesady, w koncu tez nie czeka do slubu... Nigdy wczesniej nie przypuszczalam ze moj facet cokolwiek bedzie w sprawie sukni mowil...