Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosy beee

Czy rzucajac palenie papierosow w ciazy dodatkowo sie tyje?

Polecane posty

Gość papierosy beee

I nie chodzi mi o to ze moglabym np wiecej jesc bo nad tym potrafie zapanowac ale czy tyje sie bez naszego wplywu. Kdziewczyny palace przed ciaza czy duzo przytylyscie rzucajac papierosy bedac w ciazy? bo ja rzucilam i boje sie ze dodatkowo przytyje:/

Gość o ja pier....
oczywiście, że tak. spada ci w końcu metabolizm.

Gość papierosy beee
ale z drugiej strony zwieksza sie przemiana materiii w ciazy

Gość papierosy beee
tak bardzo wazne bo z takim myseniem jakie ty masz pewnie jestes tlusta swinia i sie tlumaczysz ze w ciazy znaczenia nie ma ze duzo sie przytyje ;) SA KOBIETY ZADBANE I KTORE CHCA BYC ATRAKCYNE A TAKIE JAK TY WYGLADAJA JAK PASZTETY I DLA NICH TO NIE JEST WAZNE ;)

hm zdziwiłabyś sie moja droga, ale nie ważne jeśli tak się boisz o swoją figurę, to zacznij palić znowu niech żyje moje ciało, a dziecko mam w głębokim poważaniu wystarczy się nie obżerać, co ty pewnie robisz i wolisz truć malucha, bo nie umiesz się powstrzymać powodzenia

Gość a ja wam powiem...
Papierosy beee Nie oburzaj się tak koleżanka miała na myśli że akurat w ciązy nie powinno byc istotne czy przytyjesz od rzucenia a samo rzucenia, dla zdrowia. i nie obrażaj puszytych bo zarówno chude jak i grube moga byc zapuszczone.

ty się lepiej martw czy dziecko będzie zdrowe a nie czy przytyjesz dodatkowo. Palenie papierosów w ciąży może wywołać milion chorób nieuleczalnych łącznie ze śmiercią płodu. Faktycznie masz problem!

no słuchajcie w ciąży raczej się tyje , a nie odwrotnie ja w sumie przytyłąm 10 kg, po 3 miesiącach śladu po tym nie było

sweet no chyba tak 2 kg więcej ważniejsze od dziecka no no gratuluję podejścia

Gość papierosy beee
do asimant oj nie trafilas ;) nie obzeram sie i na razie nic nie przytylam ale pytam na przyszlosc

Gość papierosy beee
do jaha 28 ty glupia dziewczyno malo inteligentna wlasnie w trosce o wlasne dziecko nie pale wiec sie martwie o swoje dziecko i o jego zdrowie ;)

Gość papierosy beee
do asimant zakladajac ten temat mialam nadzieje ze trafia tu madre kobiety a nie takie ulomy jak ty ;) czy napisalam ze chce zaczac palic? ty tepa kretynko naucz sie czytac ze zrozumieniem.

i jeszcze jedno jak nie będziesz "tyła" , to też nie jest dobrze lekarz powinien Cie poinstruować parę kilo i tak złapiesz kwestia tylko jak zadbasz o siebie po porodzie, he he

nie ekscytuj się tak jesteś w ciąży, lepiej odpocznij, a ja znikam, bo nie chcę cię mieć na sumieniu i wcale nie musisz mnie obrażać no ale czego tu oczekiwać po niedouczonych małolatach bez odbioru

Gość asiamt czy jakos tak...
jestes wyszczekana jak suka gajowego, stara powinna cie wyskrobac

Gość do asiamt
ty mialas stad znikac;) durna babo, biedna twoja matka ze takie gowno wyklula pewnie gdyby wiedziala co z tego wyrosnie by cie wyskrobala

Gość asiamt czy jakos tak...
Ale faktycznie asamit, dosyć czesto jestem na forum, i muszę przestać czytać twoje wypociny. Bo do szału one mnie doprowadzają. Nie widzę żebyś coś wniosła do tematu! Zreszta jak zawsze

Gość fghkj
nie no, autorka jest kretynką. wszystkich atakuje. wyobrażam sobie faceta takiej kłótliwej suki... a potem piszą idiotki, że je facet poszczał w ciąży i będą same wychowywać...