Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1313131313

Czy mogę to ubrac na wesele?

Polecane posty

a mi sie sukienka podoba i wcale nie jak do baru! Jeszcze nikogo w żadnym barze w takiej lub podobnej sukience nie widziałam, powiedz mi gdzie jest taki bar to pójdę zobacz i zwrócę honor http://kopertowka.pl/2011/06/13/asos-torebka-kopertowka-nude-bez/ - torebka coś w tym stylu, wiem że ta droga i trochę babcina ale chodziło mi o pokazania mniej więcej fasonu, http://stylistki.pl/przedmioty/bow-clutch-16786/ - albo taka tylko w odpowiednim kolorze

Gość dzianinowej?
pewnie jakbys zalozyla dzinsy i top tez bys nie odbiegala od reszty. wesele to wesele i obowiazuje stroj elegancki a nie dyskotekowy

Gość misia8954
nie do baru?ciekawe.nic ci nie bede pokazywac ani udowadniac ale jezeli sadzisz ze to stroj elegancki, na wesele to gratuluje wyczucia

Gość kaska1313131313
ostatnio oglądałam foty z wesela i większość kobiet wyglądała tragicznie - wydają kupę kasy a i tak wyglądają beznadziejnie... Zresztą to jest wesele kumpeli, nie jestem nikim z rodziny i tym bardziej myślałam ze mogę sie ubrać skromniej, a zresztą jestem wysoka mam długie gęste włosy do pasa i wymiary 90-60-90 jeżeli ubiorę coś bardziej ekskluzywnego będę się za bardzo rzucać w oczy ;) Wiem ze mnie o to zjedziecie ale taka jest prawda...

Super :) wreszcie ktoś nie chce zakładać czarnych buutów do czerwonej sukienki :) ale jak dla mnie czarny żakiet odpada - połączenie czarny-czerwony tłamsi i psuje cały efekt koloru czerwonego. Mogłabyś założyć coś błysczącego -np. złotego.A torebka w kolorze butów to prawdziwe modowe faux pas! - tak a propos tego co ktoś pisał wcześniej

Gość hmmmmmm..
No to moze zaloz dzinsy i topik, aby nie daj boze sie wyrozniac. Po co pytasz o zdanie, jak juz i tak sama wiesz, ze w tym pojdziesz. strata czasu twoja i nasza!

Gość kaska1313131313
skoro strata czasu to hmmmmm po co czytasz temat? a zresztą przejże sukienki asos może uda mi sie kupić cos w tym stylu ale tańszego także dziękuję za rady, postaram się znaleźć coś pośredniego między tymi asos a tym co pokazałam jak macie jeszcze jakieś rady/linki to chętnie obejrzę

Gość kaska1313131313
a jaki kolor żakietu do czerwonej sukienki, szpilek nude?

Gość beletyra
zakiet bezowy. do tegop duza kopertowka. moze byc czarna.grafitowa/srebrna. absolutnie nie w kolorze butow. jak dla mnie ta sukienka i tak nie ejst odpowiednia na wesele. ale to autorko Twoj wybor. dodam,ze ja tez jestem wyoska, nieco szczuplejsza i tez mam dlugie ciemne wlosy, a takie sukienki nosze na codzien. wesele to wielkie swieto dla nowozencow. zeby ich nie obrazic, nalezy ubrac sie "odswietnie". z jakiego materialu ta sukienka. wnioskuje,ze z dzianiny?

Gość kaska1313131313
poszukam sukienkę o prostym kroju ale lepszym materiale, i tak uważam że lepiej ubrac taką sukienkę niż jakąś z tafty albo z połyskującego poliestru :o

Gość kaska1313131313
a czy ma to znaczenie ze ja na co dzień nie noszę tewgo typu sukienek i szpilek ;)?

Gość po czesci rozumiem autorke
gdyz czesto na weselach kobiety wyglądają beznadziejnie, tragedia, faceci mają łatwiej chociaż np. koszula z krótkim rękawem też powinna byc nie do przyjecia... ale wiadomo upał 35 stopni i faceci ubierają koszulę z krótkim rękawem co jest po prostu ni na miejscu. Kobiety często wydają na swój strój kupę kasy a i tak efekt jest tragiczny - fryzura na lakier jak hełm i jeszcze o zgroza z brokatem albo loczkami, do tego połyskujące rajstopy i szpilki tylko z przodem w czub i zapięciem wokół kostki co makabrycznie skraca nogi - niestety ale mam taki właśnie weselny obraz kobiet w polsce wolałabym już oglądać właśnie ładną wysoką dziewczynę w takich nude szpilkach i prostej sukience z włosami wyprostowanymi prostownicą i kopertówką w dłoni

Gość beletyra
to,ze nie nosisz tego typu sukienek na codzien niestety nie ma znaczenia. a i jeszcze jedno. na wesela nie zaklada sie na siebie sukienek z tafty od jakichs... 5 lat. sukienka tego typu co wkleilas link, ale z innego materialu i z ladniejszym dekoltem bedzie odpowiednia na wesele :) wpisz sobie w google sukienka koktajlowa, bo takie teraz sie nosi na wesela i na pewno w sklepach znajdziesz cos podobnego. im prosciej, tym bardziej elegancko. ale bez przesady. i do 100 zl spokojnie cos znjadziesz. teraz nawet w zarze sa na wyprzedazach piekne sukienki koktajlowe po 99 zlotych.

Gość kaska1313131313
a czarna sukienka nadaje się na wesele? nie jestem przekonana do czarnej

Gość kaska1313131313
beletyra -dziękuję poszukam czegoś no dobra wydam na samą sukienkę 100 zł najwyżej nie dam wiecej kasy parze młodej w końcu skoro maja mieć do mnie żal że źle wyglądałam to jednak was posłucham, dzieki

idź na lumpy - kupisz ładniejszą sukienkę, w lepszym gatunku i ładniejszą niż np w zarze

Gość rwfdsnlonbkjlqbef
hej dziewczyny ja kupiłam sukienkę za 250 zł i buty za 150 zł, torebkę za 59 zł, żakiet 120... wyszła kupa kasy, wesele było miesiac temu a te rzeczy leżą w szafie... co z tego że byłam super ubrana jak teraz żałuję, tez tak macie?

Gość sliczna ta sukienka
co wkleila zona.... genialna. w tej Twojejmaterial mi sie nie podoba, a to wazne, na dodatek ma brzydko zabudowana gore, slaba. buty fajne.

Gość ta sukienka co wkleila zona
kosztuje za duzo jak na kiecke z poliestru dot ego te plastikowe buty co wkleila zona za tez grubo ponad stówe - masakra dac tyle kasy za takie jakosciowo rzeczy