Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiankaaa

dzieki ze ze mnie drwicie:(

Polecane posty

Gość katiankaaa

wczoraj opisalam na kafeterii problem dotyczacy mojego zdrowia i z pytaniem czy ktos tez tak ma bo nie wiedzalam co mi jest, ludzie tutaj zwyzywali mnie od idiotek nieukow w sferze anatomii wlasnego ciala ze jestem dzieckiem zebymnie pierd.olila i klamala,poczym skasowano w jednej chwili moj temat,a prosilam tylko o pomoc, dzisiaj poszlam do lekarza i jednak mialam racje niestety czeka mnie operacja:( a jestem na tydzien przed slubem i jeszcze musze martwic sie o zdrowie. powiem tak na kafeterii wszyscy sa uczeni kazdy wszystko lepiej wiea ty i tak zostaniesz idiotka,,, nie wyobrażam sobie w rzeczywistosci ludzi ktorzy sa tutaj tak bezwzgledni chamscy i wysmiewaja czyjes nieszczescie ja wczoraj plakalam a wy sie smialiscie przeklinaliscie choc zlego slowa nie napisalam....

Gość katiankaaa
ciekawa jestem czy jestescie obojetni na krzywde swoich najbliższych

dlatego to nie jest forum, na które przychodzi się z problemami kafeterianie to w większości ciemna masa, która jedynie na forume może sobie pobłyszczeć, a najjaśniej lśni dla nich chamstwo i głupota 🖐️ nie przejmuj się, i tak mają przesrane życie :classic_cool:

Gość w rzeczywistości
To ci ludzie nie potrafią się odezwać, dlatego wyżywają się na takich forach jak kafeteria.

Gość katiankaaa
najlepsza byla dziewczyna ktora napisala ze ze stem idiotka i jak moge nie znac podstaw anatomi swojego ciala...i ze jestem nienormalna.

Gość katiankaaa
ale to poniżanie ze strony tych ludzi, opisuje co mi jest a oni sie smieja;/ zona- napewno nie na ciebie

Gość katiankaaa
liczylam na prosta odpowiedz tzn tak lub nie prawie nikt jej nie udzielil tylko smiech i drwiny

"katiankaaa ale to poniżanie ze strony tych ludzi, opisuje co mi jest a oni sie smieja;/ zona- napewno nie na ciebie" zadałam ci proste pytanie - a ty juz wielce obrażona itd. i ten twoj ton wypowiedz ... eh więc sama nie jestes lepsza ...

Gość katiankaaa
ton? a jaki ty bys miala w takiej sytuacji a po 2 czego oczekuje??hmm no pomyslmy.. chyba nap[isalam czego prostej odpowiedzi

Gość katiankaaa
a jak tobie nie pasuje to po co odpisujesz? bo nie rozumiem sa tu tysiace tematow "z nikad" a ty sie mnie dopierniczylas, nie mam zamiaru z toba rozmawiac

Gość katiankaaa
wulgarna? wiesz co nie skomentuje tego. czepiasz sie po co założyłam temat? sory za pytanie ale co cie to teraz obchodzi, pytaj o to kazdego zakladajacego

Zdesperowana Domowa Żona poczytaj może od poczatku co i jak ta damulka pisze i jaka ona przyjmuje forme... sory ale ja nie umiem udawac ze to deszcz pada jak jakas swinia mi pluje w twarz :)

żona, zluzuj 🖐️ nikt Ci nie pluł w twarz, babka czuje się źle, a Ty jeszcze na nią naskoczyłaś i spodziewasz się podziękowań? :classic_cool: 🖐️))))

Gość katiankaaa
wiec po co pytasz po co założyłam temat, sory ale to chyba moja sprawa i nie porównuj mnie do swini

dobra to sobie zalcie sie dalej jakie to biedne jestescie ze nikt was tu nie kocha na forum hahah ... kolejny temat żalących sie bab że na forum je wysmiewaja a jak ktos im mowi czemu to sie rzucaja a potem odbijaja pileczke :) pozdr. marudo autorko co musi byc kochana na forum bo jest chora :)

Gość katiankaaa
najwidoczniej przesiąkła tym całym jademo którym jest w temacie

Gość kustoszzz
zona a ty co masz okres?;D czy meżulek zerżnął sie w srake

Gość katiankaaa
nie zona nie martw sie nikt nie bedzie o tobie mowisz ,szkoda czasu na takie bzdety

Gość zona sie wydala....
pewnie zona wczoraj na pomaranczowo bluzgala autorke a dzis na czarno wielce oburzona, bo ktos sie poskarzyl...:O

zona sie wydala.... pewnie zona wczoraj na pomaranczowo bluzgala autorke a dzis na czarno wielce oburzona, bo ktos sie poskarzyl... hihihi oj tak oczywiscie autorko.... :)

Gość katiankaaa
sama robisz z siebie glupia piszac ze jakas pomarancza to ja nie majac pewnosci