zyciedaleko 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Witam wszystkich, Kieruje ten temat do wszystkich studiujacych zaocznie, robiacych kursy itp. WLVT ma niskie ceny i zajecia w soboty, to jest ich plus i dlatego ich wybralam ale Wy nie dajcie sie nabrac!!! To jest jakis koszmar. Po pol roku zrezygnowalam z 'wykladow' i przeszlam na nauke w domu (na egzaminy caly czas musze jezdzic do nich) Zajecia sa prowadzone przez osoby malo kompetentne, mowiace dziwnym (nieublizajac nikomu) azjatyckim akcentem ktory ciezko jest zrozumiec (wielu uczniow na to narzekalo ale niestety nic nie dalo sie zrobic!!). Komputery sa takie jaki ja dostalam na komunie (1997) porazka jakas, ciagle cos sie zacina i nie dziala (nawet podczas egzaminu) zostalam powiadomiona ze jestem zwolniona z najciezszego egzaminu (w dzien egzaminu po ciezkich i dlugich nocach spedzonych z ksiazkami), niestety po tygodniu okazalo sie ze egzamin musze jednak zdawac. Probowalam im grzecznie powiedziec ze byloby milo nastepnym razem zeby sie upewnili to ta opryskliwa malpa przy telefonie byla tak chamska ze darowalam sobie ta rozmowe. Poprostu, nie polecam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1111111111111111111 Napisano Lipiec 14, 2011 WLVT przepraszam , że pytam , ale chcialabym wiedziec dla informacji , fajnie ze piszesz o tym , bo moze kotos sie zastanowi zanim tam pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciedaleko 0 Napisano Lipiec 14, 2011 kusza cenami i zajeciami w soboty co dla wielu osob bardzo pasuje, wiekszosc colleges raczej ma zajecia wieczorne. Nie dajcie sie nabrac bo bedzie tak wsciekli jak ja teraz! banda idiotow ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach