Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja pier***********************

Czuje sie dyskryminowany przez pewą laske

Polecane posty

Nie mogę wyluzować w jej towarzystwie, gdyż gdy zrobię coś głupiego lub śmiesznego zaraz słyszę jej ciche jezus a jej mina sprawia że czuje sie nie konfortowo inni się śmieją nie przeszkadza im to a wręcz przeciwnie inne przypadki głupich zachowań wogóle jej nie przeszkadzają a nawet się smieje nawet chamskie zachowanie innych kolesi w postaci bekania ziewania itp nie działa na nią a ja wystarczy że sie poruszę już jest źle Głupio mi jej sie pytać o tak banalną sprawe, ale gdy jest blisko marze tylko żeby sobie poszła bo nawet usmiechnąc sie nie wypada ani sie odezwać

No wiesz nie gadamy ze sobą,ale ja np mam wyjebane bo ona tez robi rózne głupie rzeczy mając 25 lat zachowuje się jak 15 np truchta jak teletubis z koleżaneczką za rączkę albo siedzi sobie a jakaś psiapsióla kręci jej warkoczyki, a głupszego smiechu idiotki to nie słyszałem ale mam wyjebane ma prawo się tak zachowywać

Gość dudi dudi
Większość kobiet jest zawistnych, złośliwych, głupkowato zazdrosnych, mało jest takich normalnych. Zwłaszcza w grupie - zaczynają się knowania, obgadywanie, walka o to, by być najlepszą. Są i takie, które bez oporów odbiją koleżance chłopaka, partnera, męża i jeszcze z tego uciechę mają psychicznąi fizyczną. Mówię mężowi, że ma już jeden z ostatnich okazów kobiety normalnej, która ceni sobie wartości i stara sie zawsze zachowywać godnie - to się kiedyś nazywało - dama. Nie należy tego łączyć z kłodą w łóżku, bo tak nie jest. Niewiele już nas takich zostało. Naszą przywarą jest jednak pochwalenie się co jakiś czas, że jesteśmy dobre, a taką ocenę powinnyśmy pozoztsawiać innym i my to wiemy. Ideałów chyba jednak nie ma. A autorowi proponuję nie zwracać uwagi na tą kobietę, nie warto sobie psuć nerwów.