Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RIN---

chroniczny samobojczy nastroj.

Polecane posty

Gość RIN---

juz od 5 lat.. nie wiem juz co ze soba mam robic, przesypiam cale dnie, albo po prostu nie ruszam sie z lozka.. najgorsze jest, ze nie wiem co go powoduje! doradzcie cos :/

Gość zblazowana na maXXXXa
wypij mocna kawe, mi pomaga

Gość RIN---
czekam juz tak dlugo, zeby przeszedl, ale widac nie chce....

Gość zajmij się czymś
i nie pieprz

Gość RIN---
zajmuje sie - studiuje prawo.. wiec to nie tak ze nie chodze ani do pracy/ani nie studiuje.. ale i tak kompletnie nie mam na nic chceci. kiedys jeszcze mialem jakies wieksze zainteresowania, mnostwo znajomych a teraz juz mi nie zalezy.

Gość AHHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
no kawa pomoze na mysli samobojcze :-O rzeczywiscie. autorko depresje masz.

Gość zajmij się czymś
uważasz to za zajęcie? Ja też tak miałam - dopóki: w krótkim czasie nie straciłam całej rodziny, dach nad głową, zostałam bezdomna i bez grosza. I wtedy jakoś wszystkie myśli samobójcze mi minęły, bo musiałam się zająć życiem na poważnie. Życzę ci z całego serca, żeby życie ci dokopało w dupę- bo wtedy poznasz jego wartość.

Gość RIN---
jestem autorem, nie autorka (: depresje? szczerze to nigdy nie wierzylem w te rzeczy.. wydawalo mi sie, ze po prostu kazdy ma raz gorsze raz lepsze dni a psychiatrzy wymyslaja pierdoly i 100 nazw na jedna rzecz.. moze mnie przez to pokaralo. i co mam teraz z tym zrobic?

Gość RIN---
zajmij się czymś , nie powinnas nikomu tak zyczyc.. tym bardziej, ze nie wiesz jakie mieli zycie. kilka lat temu tez przydarzylo mi sie kilka traumatycznych rzeczy, ale nie mam zamiaruu wypisywac ich tutaj i licytowac sie 'kto mial gorzej'.

autorze jak dla mnie to depresja. wiem cos o tym. prosze isc do lekarza psychiatry.

Gość RIN---
eh, myslisz, ze on umialby cos z tym zrobic? nie chce juz brac zadnych lekow..

to nie bierz lekarstw ale idz na terapie. ja tez lekwarstw nie biore. a uprawiasz sport?

Gość RIN---
rok temu przestalem..

Gość RIN---
kiedys bralem pewne psychotropowe leki, i dziekuje bardzo, juz zadnych wiecej nie chce.

idz koniecznie na terapie. a jak wygladaja twoje mysli? o czym tak konkretnie myslisz?

Gość RIN---
te mysli bywaja rozne.. najczesciej jakie to wszystko jest bez sensu, ze dluzej mi sie juz nie chce 'tu byc', ze po co dluzej sie meczyc, ze caly swiat jest pozbawiony celu, a wiekszosc ludzi to ograniczeni ignoranci, ktorzy tylko patrza jak zaspokoic wszystkie swoje prymitywne potrzeby, wyobrazanie sobie zabicia sie (ale nie zrobie tego na 100%). czesto tez bywaja bardziej nienormalne.. np stale mysle, ze niedlugo ktos mnie zabije, bo mam takie przeczucie, wiele razy taki sam sen na ten temat.wiem, glupie..

Gość ionka
masz jakiś bliskich? rodzinę ? przyjaciół? dziewczynę?

Gość RIN---
mam rodzine. i przyjaciela, ale spotykamy sie okolo raz w roku, mieszka bardzo daleko.

Gość ionka
czuję się całkiem jak Ty, ale jakoś nie dopuszczam myśli do siebie by to była depresja, i się tak już męczę ze trzy lata

Gość RIN---
widac nie tylko mnie to dotyczy ;/

Gość zajmij się czymś
źle mnie zrozumiałeś, ale nie będę tego drążyć. A życzę ci dobrze - bo to jedyna metoda. Chyba że tylko tak piszesz, a naprawdę myślisz inaczej..... to wtedy nie zawracaj ludziom dupy