Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja jak berety :D

wkurwia mnie ze faceci moga isc na prostytutki....

Polecane posty

...i im nikt nic nie powie''bo to niby mezczyzna i jego potrzeby''...a chooy prawda...my baby tez mamy potrzeby...gdzie sa meskie prostytutki....pojebany i nie fair swiat

Gość witamiżegnamzarazem
A wszystko chujowe.

no a kto Ci broni iść do żigolaków? poza tym baby się mają o tyle łatwiej, że nie muszą płacić za seks, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto za darmo wskoczy do wyra 🖐️

no tak ale zigolaki nie stoja na kazdej ulicy jak prostytutki....ze se mozesz wybrac...trafi ci sie jakis pasztet i chooy....a po drugie jak baba pojdzie sie poruchac dla zabawy to juz ze dziwka...pierdole mezczyna robie to co chce...oni mowia z my zdziry zebysmy sie czasami nie puszczaly jak oni.....taaaa...minely te czasy drodzy panowie....

Gość panna strzelec
Autorko zgadzam się z Tobą, ale powiem Ci, że jak facet się puszcza a już nie daj boże idzie do kurwy to jest dla mnie taką samą kurwą :O Blee :O

no tak...ale ten swiat jakos dziwnie funkcjonuje..baby maja zawsze przejebane...tak czy siak zawsze zle...no to niech wypierdalaja i niech se zyja sami mezczyzni....jak im nie pasuje...jak baba chce se poruchac to nikt nie moze jej tego zabronic ani ja oskarzac o kurestwo bo to jest naturalne dla mezczyzn i kobiet...A NIE TYLKO DLA MEZCZYZN....no i choooy

Bardziej fair jest jeśli pójdzie na dziwki - ale do burdelu, nie mówię o tych pannach co na ulicy stoją - niż gdyby miał wyrywać i wykorzystywać małolaty na imprezach... Nie widzę problemu - jeśli jest sam, w końcu ile można ręcznie.... :)

Gość Garbata Biedronka
mogą pójść do burdelu, a w burdelu , pani mu powie, facet, ty do seksuologia a nie do dziwki.......z filmu starego.

nawet nie ma nightow dla kobiet..zorganizuja jakies badziewne rozbieranki na dzien kobiet i tyle...ja pierdole.