Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna strzelec

Co zrobić, żeby facet - Lew przestał złośliwie dogryzać?

Polecane posty

Gość panna strzelec

Od paru dni jest strasznie złośliwy, np. mówi "ale sobie zrobiłem zdjęcia z 17tką, mam na tapecie" lub "a idę ze znajomą na piwo", albo robi awanturę o jeden okruszek na klawiaturze, dziś płakałam przez niego godzinę, tak mi dopiekł, jak tak dalej będzie to zerwę z nim, bo szkoda moich nerwów, ale wolałabym, żeby on znormalniał, bo np. dziś byłam u niego to klaskał głośno, śpiewał złośliwie nad uchem, choć wiedział, że jesten rozzłoszczona jego wcześniejszym zachowaniem... Za karę dziś idę sama na piwo i go nie zabieram ze sobą, bo też się zdarza, że złośliwie przerywa, jak gadam z koleżankami,, wtrąca się z głupotami, ostatnio się uczepił, jak koleżanka pochwaliła, że mam ładne usta (zafarbowały na czerwono od drinka), to pół godziny mówił ALE MASZ PIĘKNE USTA MUSISZ SIĘ TAK MALOWAĆ i to było strasznie złośliwe dogryzanie. W każdej chwili mogę wrócić do byłego, który jest spod znaku strzelca, ale chciałąbym ten związek uratować, żeby on przestał się zachowywać jak stary zrzędliwy dziad, już się nie cieszę na spotkania z n im i nie czuję się szczęśliwa.

Gość fdffgggghghgh
moj jest lwem i nie dogryza ;)

Gość panna strzelec
Mój też nie dogryzał, ale tak ostatnio jakoś zdziadział. Aż nie chce mi się z nim spotykać jak pomyślę, że znów zacznie zrzędzić :O

Gość fdffgggghghgh
a ile on ma lat??

Gość panna strzelec
on 26, ja 23

Gość panna strzelec
Dzisiaj porzadnie przyjebałam mu liścia i się zamknął,problem rozwiązany.

Gość panna strzelec
podszyw. Poradźcie coś.

Gość SłodkaMigotka
heh, mój koziorożec też jest złośliwy ale zna umiar, wie kiedy należy ugryźć się w język bo dwa słowa za dużo mogą sprawić mi przykrość ;]

Gość a ja mam się nie
podszywac,skoro pytasz o prostą sprawę...jestem facetem i powiem Ci,że gość Cię zwyczajnie nie szanuje.Chcesz go zmieniać? Myślisz,ze sie uda? Skoro teraz tak się zachowuje to potem będzie tylko gorzej.Oprzytomnij i kopnij go w doopę i nie pytaj na forum o sprawy oczywiste.Można miec różne problemy,ale jeśli ludzie nie mają do siebie szacunku to nic z tego nie będzie.

przytnij mu grzywe i bardziej groźnie zarycz niż on to robi....

Gość panna strzelec
Panu wyżej dziękuję za wpis, poproszę o radę może jakąś kobietę, nie wszystko jest białe albo czarne.

Gość a jak mam się
tak pytaj kobiety...one wiedza co faceci mówia między sobą i wiedzą z czego sie smieją...gratuluję dojrzałości dziecko:o 🖐️

Gość panna strzelec
a jak mam się Ty jesteś za to super dojrzały, jeżeli się podszywasz:O I super dojrzały, jeżeli Twoja jedyna rada to "rzuć go"

Jak o mnie chodzi to pani skorpion i nie ma za co...btw. znaki zodiaku mają tyle do życia co niebo do kupy ;D

Gość panna strzelec
Nanya ojej ignoratką jesteś. Rada na przyszłość - nie wypowiadaj się na tematy, które nie masz pojęcia :D Spadam stąd, z nikim na poziomie niestety nie udało się pogadać, paaaaaaa🖐️