Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ermanita

To co tu i teraz jest.

Polecane posty

"Ja tam się nie szczególnie przejmuję co krynicy zapada w pamięć." A kto by się tam nim przejmował. On już powoli staje się nudny.

Światowa Organizacja Zdrowia "krynica ma specyficzny sposób wypowiedzi... jeżeli chce się z nim "rozmawiać, to trzeba również taki przyjąć." Dobrze, że słowo "rozmawiać" wstawiłeś w cudzysłów, ponieważ, Krynicy sztuka konwersacji wychodzi dość miernie. Chyba jeszcze w żadnym temacie nie służył pomocą, z góry zakłada, że to prowokacja.

światowy i jak "sprawdziłeś wybraną specjalnie dla ciebie lekcję? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4200649 " ZS mógłbyś się przynajmniej zalogować i tak wszyscy wiedzą, że to ty. :O "ke? Soory, nie chce mi się nawet tego czytać" I bardzo dobrze. :) "Wymiana uwag z krynicą rozmową nie jest stąd mój cudzysłów" Ok, ale ja w poprzedniej wypowiedzi wyraziłam po prostu swoje zdanie na ten temat. ZS to drugi offerma, stary zakompleksiony prawiczek, który żyje z renty. No nic trzeba mu wybaczyć czasem ego zachowanie, widać, że nie przyjmuje regularnie swoich leków. :P:P

"Ok, ale ja w poprzedniej wypowiedzi wyraziłam po prostu swoje zdanie na ten temat." Spoko, nie neguję tego. "ZS to drugi offerma, stary zakompleksiony prawiczek, który żyje z renty." Z offermą można się fajnie pokłócić :), z krynicą się nie da.

Gość światowy i jak
ojej, ależ wam się trafiła okazja do popisania kolejnych postów dowodzących tego, jak to ZS Was nie obchodzi, olewacie ego na całej linii, można by wręcz rzec, ze niemal nie dostzregacie :D

"ojej, ależ wam się trafiła okazja do popisania kolejnych postów dowodzących tego, jak to ZS Was nie obchodzi, olewacie ego na całej linii, można by wręcz rzec, ze niemal nie dostzregacie " LOL :D, ja w gruncie rzeczy to nie mam nic do krynicy. Ot, kolejny gość na forum :). A co do tego czy mnie obchodzi... oczywiście, że mnie nie obchodzi - ale o czymś trzeba tutaj pisać, to dlaczego nie o nim właśnie? Dziś o nim, jutro będzie o Anecie, a pojutrze o mnie :P

Z offermą można się fajnie pokłócić Taa zwłaszcza jak Offerma już po raz enty pisze o przypadku Simona Mola i o tym, że uwiódł polską elitę kobiet. A! i jeszcze, że wiedział gdzie zaruchać przed śmiercią, bo polki to kurwy, rzecz jasna. :D "z krynicą się nie da." Zgadzam się. Jego lakonicznymi, niezwiązanymi z tematem wypowiedziami można się co najwyżej podetrzeć. :P

światowy i jak "ojej, ależ wam się trafiła okazja do popisania kolejnych postów dowodzących tego, jak to ZS Was nie obchodzi, olewacie ego na całej linii, można by wręcz rzec, ze niemal nie dostzregacie" Dobry off-top nie jest zły, tym razem padło na ZS. :D

"Taa zwłaszcza jak Offerma już po raz enty pisze o przypadku Simona Mola i o tym, że uwiódł polską elitę kobiet." No, z Simonem to już się robi powoli nudne :P, ale zawsze jak jest temat polityczny lub ekonomiczny (często powiązane) to z offermą jest ciekawie :)

Światowa Organizacja Zdrowia "No, z Simonem to już się robi powoli nudne , ale zawsze jak jest temat polityczny lub ekonomiczny (często powiązane) to z offermą jest ciekawie" Taa, na pisiora zawsze można wtedy liczyć, on jest tak skrajnie konserwatywny, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Ale widać, że starokawalerstwo mu nie służy, czas wyprowadzić się od matki. :)

Światowa Organizacja Zdrowia "Fakt, mocno jest konserwatywny... natomiast ja offermę ogólnie lubię , tak jak kiedyś pisałem, jakby nie on to byłoby tu nudniej." Akurat ja takich ludzi jak Offerma nie toleruję, są dla mnie zbyt ograniczeni do własnych horyzontów, ale fakt bez niego kafeteria nie byłaby taka sama. Choć teraz to pełno jego podszywów się namnożyło.

Światowa Organizacja Zdrowia "Wiesz, w realu zapewne bym się z nim nie zakumplował ani nawet nie dyskutował... ale tutaj nie ma problemu" No ale w necie znikają wszelkie bariery, swoją drogą to ciekawe doświadczenie rozmawiać z takimi "perełkami" jak takie właśnie Pisiorki czy Krynice Mądrości oraz Męskości. :)