Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Gość Notebook_3
Faith miłosci chce - tak przynajmniej tutaj utrzymuje. A dziewczyny desperatki bez wymagań osobiscie nie widziałem... A czemu Ty mi na przykład Faitha dajesz? :P Z jakiej paki w ogóle. Ja go nie znam, nie mam pojęcia co to za człowiek. Pisałam ogólnie o tych desperatach.

Ja bardzo dobrze odczytuje sygnały. Jeśli na mój widok kobieta ma minę jakby miała zamiar zwymiotować, to staram sie zniknąć z pola widzenia.

Tak ogólnie co do desperatów - to kto by chciał mieć partnera o którym wiadomo, że weźmie co dadzą byle by tam jakieś standardy zostały utrzymane? Jak tu się w takich warunkach czuć wyjątkowym i kochanym?

Gość Notebook_3
No właśnie nie da się w takich warunkach ani tak czuć , ani zakochać. :)

Oj ludzie, nie popadajcie w skrajność z tymi sygnałami. Chodziło mi tylko o tą różnicę, że z zasady dziewczyna jest w stanie powiedzieć ilu facetów z jej otoczenia zwróciło na nią uwagę, choćby to miały być 10sekundowe oględziny sylwetki.

Gość Abbcca
>>>A czemu Ty mi na przykład Faitha dajesz? Z jakiej paki w ogóle. Ja go nie znam, nie mam pojęcia co to za człowiek. Pisałam ogólnie o tych desperatach. No coż, określenie "desperata, który chce sobie ulżyć w prawictwie i mnie tylko zaliczyć" jakoś mi sie jednoznacznie skojarzyło z poprzednimi postami... >>>>Abc - nie generalizuje, podaje tylko jedną z możliwości. To, że faceci zwykle mają problem z odbieraniem sygnałów to jedno...to, ze czasami nie znają się na autopromocji to drugie Drugą opcją jest, ze ja mam rację. Co do promocji to nawet jak gówno brokatem udekorujesz i powiesz, że to szmaragd to i tak bedzie śmierdziało.

Gość Notebook_3
Może chodzi bardziej o to, że nie tyle brać wszystko co się nadarza, a nie skreślać człowieka za wygląd. związek to jeszcze więź uczuciowa i wzajemne porozumienie. :) A tego wśród desperatów ze świeca szukać, bo im chodzi tylko o ulżenie sobie. :(

Abc - promocja ludzi polega na tym, że sami nad sobą mogą pracować. Są przecież ludzie kompletnie nieatrakcyjni którzy znaleźli sobie partnerów, ale jak ktoś tylko zrzędzi...to czego tu oczekiwać?

Gość Abbcca
A ja nie, przestrzeń publiczna jest dla wszytkich, niech ona sobie pójdzie jak jej sie nie podoba. kijem mnie jak na razie żadna nie szturchała :P

Gość Abbcca
>>>Są przecież ludzie kompletnie nieatrakcyjni którzy znaleźli sobie partnerów, Kasę mają.

Są przecież ludzie kompletnie nieatrakcyjni którzy znaleźli sobie partnerów Nie, nie ma.

Gość Notebook_3
"desperata, który chce sobie ulżyć w prawictwie i mnie tylko zaliczyć" jakoś mi sie jednoznacznie skojarzyło z poprzednimi postami... a no to nadinterpretowałeś. :P

Gość Abbcca
I jak ja mam pracować nad wzrostem czy paskudną gębą? Na operacje nie mam funduszy...

>>>Są przecież ludzie kompletnie nieatrakcyjni którzy znaleźli sobie partnerów, Kasę mają. To oczywiste, ale gdy facet jest i brzydki, i biedny, dziewczyny nie znajdzie.

Korjonos - dobrze wiesz, że są :P Problem polega na tym, ze jeżeli ktoś odstrasza i wyglądem i zachowaniem...to jak tu się ma podobać. Przy czym łatwiej być kiepskim z wyglądu i nadrobić charterem niż być kompletną ofiarą losu z ładną mordką (no chyba, że o tym podrywie na jedną noc mówimy).

Jakby miał mieć piękną twarz z wyrazem tęsknoty za rozumiem...oj nie bardzo, chyba, że ktoś gustuje w równie bystrych osobach, takim wygląd wystarczy.

Dlaczego zakładasz, że ktos brzydki będzie miał fajny charakter? Moim zdaniem jest akurat odwrotnie. Brzydalowi z biegiem lat charakter sie pogarsza, staje sie zły i zgorzkniały, czemu trudno się dziwić

Gość Notebook_3
Ee niekoniecznie. Co z tego jak ktoś jest ładny, ale nie umie utrzymać znajomości. Wygląd jest ważny, ale dużo lepiej jest gdy nadrabiamy charakterem niż na odwrót. :P

To chyba jestem facetem, bo "męskiej-dziwki" jakoś nie pragnę ;)

Korjonos - nie zakładam tak, wystarczy poczytać posty w tej rozmowie jednego pana co twierdzi, że jest brzydki. Tylko, że przecież ma się wpływ na to czy z biegiem lat człowiek stanie się zgorzkniałym, samotnym zrzędą.

Gość Abbcca
>>>Jakby miał mieć piękną twarz z wyrazem tęsknoty za rozumiem...oj nie bardzo, chyba, że ktoś gustuje w równie bystrych osobach, takim wygląd wystarczy. Głupoty piszesz. Ładny może być narkomanem, idiota bez szkoły damskim bokserem i pospolitym bandytą, a i tak będzie miał powodzenie. Brzydki nie nadrobi tego ani inteligencją, ani wychowaniem, ani dobrocią, ani wykształceniem.

Gość IMO13834
Ruda w natarciu...

Ty, na cholerę Ci partnerka, skoro wszystkie są takie puste?