Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Gość Notebook_3
Głupoty piszesz. Ładny może być narkomanem, idiota bez szkoły damskim bokserem i pospolitym bandytą, a i tak będzie miał powodzenie. Brzydki nie nadrobi tego ani inteligencją, ani wychowaniem, ani dobrocią, ani wykształceniem. A to czemu ja się zakochałam w chłopaku, którego początkowo uważałam za brzydala, a potem go poznałam bliżej? :P

Gość Abbcca
>>> A to czemu ja się zakochałam w chłopaku, którego początkowo uważałam za brzydala, a potem go poznałam bliżej? Kase miał?

Gość Notebook_3
krojnos, a to tylko takie dywagacje czym lepiej nadrabiać. Charakter to rzeczywiście nie wybieramy sobie.

Gość Notebook_3
Kase miał? Nie wiem. :( Czemu z nas robicie taki sprzedajny towar...

Gość Abbcca
>>>Ty, na cholerę Ci partnerka, skoro wszystkie są takie puste? W sumie to nie wiem :P Za wszelka cene nie szukam przecież.

"Zanim pójdziemy na randkę pokaż mi swój wyciąg z konta" :P Ludzie, dajcie spokój, kiedy kogoś poznajemy i polubimy to można się ewentualnie zakochać - taki zwykły, naturalny proces, który uniemożliwia parcie na związek, jakikolwiek, byleby był.

np ta dziewczyna z tego topicu napisała do mnie i poprosiła o zdjęcie. Wysłałem jej a ona napisała ze jakby wiedziała jaki jestem paskudny to by nie prosiła o zdjęcie i nie wchodziła na nie

Gość IMO13834
Ruda - uduszę Cię kiedyś. Psujesz wszystkie zabawnie irracjonalne rozmowy. :P

Akurat ja "imprezowość" uważam za wybitnie denerwującą wadę.

Gość Abbcca
>>Nie wiem. Czemu z nas robicie taki sprzedajny towar... Z obserwacji zauważyłem, że męskie charaktery ma dwie podstawowe zalety: forsę i wygląd fizyczny...

Faith, to co Ty masz z twarzą? Podpadłeś islamskim fundamentalistą czy jak? Imo - sorki, w ogóle nie jestem fajna :(

Gość POlaaaaa
Faith Hope Glory, a ja do Ci ebie napisalam zupelnie normalnie, nie prosilam o zdjecia, mialam to gdzies jak wygladasz, a Ty mnie olales:-/

Gość Notebook_3
No ten co mi się spodobał to właśnie charakterem nadrabiał. Bardzo fajny człowiek. Dlatego sądzę, że lepiej być w takim położeniu niż być głupim a ładnym. :P

Gość Abbcca
Ale, żeby mieć fajny 'charakter' muszę mieć albo wypchany portfel, albo wygląd posągowego herosa, w innym przypadku nie jestem ciekawym partnerem do zwiazku - to taka kobieca nowomowa udowadniająca, ze białe jest czarne.

Gość Notebook_3
Z obserwacji zauważyłem, że męskie charaktery ma dwie podstawowe zalety: forsę i wygląd fizyczny... No, no, to ja nie chcę pytać na kim takie obserwacje poczyniłeś, ale to chyba jakieś odległe mi rejony, albo żyje w nieświadomości tego, czym jest dla mnie charakter. :P

Faith, już w gorszym świetle cię nie przedstawią, nie bój się :P Co do pieniędzy - fajnie jak są, bez nich ludzie są nerwowi, a to się odciska na związku. Byłam z facetem bez grosza, chodzący kłębek nerwów to mało powiedziane.

Gość Abbcca
>>>No, no, to ja nie chcę pytać na kim takie obserwacje poczyniłeś, ale to chyba jakieś odległe mi rejony, albo żyje w nieświadomości tego, czym jest dla mnie charakter. IMO facet z charakterem to ten, z którym można się pokazać na mieście, ten, który może Cie zabrać w ciekawe miejsce, ten który wiele widział i wiele wie. Czy biedny i brzydki może to spełnić?

Gość Notebook_3
>a dlaczego to jest zawsze taki problem? czy to jest coś złego mieć kasę? takie są fakty, kobiety wybierają facetów z kasą i tyle. wybierają ich szczerze i bez wyrachowania, nawet więcej orgazmów mają gdy ich facet jest bogaty. a z biedakami szczęśliwe nie są i tyle. czy któryś z nas się broni przed przyznaniem że brzydkie laski mu się nie podobają? że upasiony kaszalot z mordą jak jabba the hut to nie jest nasze marzenie? Ja nie mówię, że coś złego jest w posiadaniu kasy. Kurde, no po prostu nie jest to dla mnie żadne kryterium i tyle. patrzę na wygląd i charakter, a stan portfela mnie nie interesuje.