Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Gość Abbcca
>>>Byłam z facetem bez grosza, chodzący kłębek nerwów to mało powiedziane. I rozstaliscie się przez różnicę charakterów? ;)

Faith, pojęcia nie mam jak wyglądasz i szczerze - czytając to co piszesz to nawet z twarzą Depp'a bym cię już nie polubiła :P Nie lubię takich zrzęd.

Abc - nie, nie rozstaliśmy się :) Po prostu zacisnęłam zęby, zniosłam dzielnie humorki, ile mogłam tyle pomogłam finansowo, a on w końcu złapał pracę :)

Zrzęda = brzydal jakbym był przystojny to by nie było powodów A może ktoś kto ma 29 lat i nie miał nigdy dziewczyny powinien pogodizć się z tym że jest brzydalem i nie będzie miał dziewczyny

Gość Notebook_3
IMO facet z charakterem to ten, z którym można się pokazać na mieście, ten, który może Cie zabrać w ciekawe miejsce, ten który wiele widział i wiele wie. Czy biedny i brzydki może to spełnić? A to to może byle debil. Czy Ty patrzysz na to co to za atrakcje Ci kobieta zafunduje? Czy raczej myślisz o tym, czy się rozumiecie, dobrze się wam rozmawia, czy ma dobry humor i takt, czy Cię pociąga fizycznie? Kasa to fajna sprawa, ale z tym nie ma nic wspólnego.:P

Bywają też tacy co są ładni, a i tak zrzędzą. ty akurat uczepiłeś się swojego wyglądu.

Gość Paulinaa23....
faith co klamie? widzisz, sam odrzucasz kobiety

Gość Abbcca
>>>Abc - nie, nie rozstaliśmy się Po prostu zacisnęłam zęby, zniosłam dzielnie humorki, ile mogłam tyle pomogłam finansowo, a on w końcu złapał pracę A brzydki jest? Jeśli nie to czemu nam wciskasz, że możemy bez problemu znależć dziewczyne i wiele na nas leci będac brzydkimi i niebogatymi, skoro sama masz kogoś innego niż my? >>>>A to to może byle debil. Czy Ty patrzysz na to co to za atrakcje Ci kobieta zafunduje? Czy raczej myślisz o tym, czy się rozumiecie, dobrze się wam rozmawia, czy ma dobry humor i takt, czy Cię pociąga fizycznie? Kasa to fajna sprawa, ale z tym nie ma nic wspólnego. Nie musi mi nic fundować, bo sam zarabiam i to nawet nie najgorzej z moich znajomych, ja patrze na to, by nie wstydziła sie ze mną pokazać ma ulicy i aby mnie zaakceptowała, wiecej nie chce.

Abc - nie wiem czy brzydki, mnie się akurat podoba. Za to pewnie masa dziewczyn skreśliła by go za znaczną nadwagę (kiedyś nawet dostało mi się na forum od nienormalnej, że mam takiego faceta :P) Faith - ty samymi swoimi wypowiedziami męczysz :P

Gość Notebook_3
>Nie musi mi nic fundować, bo sam zarabiam i to nawet nie najgorzej z moich znajomych, ja patrze na to, by nie wstydziła sie ze mną pokazać ma ulicy i aby mnie zaakceptowała, wiecej nie chce. No widzisz, jednak nie patrzysz na pieniądze. Ja tak samo, nie potrzebuję żadnych ciekawych wypadów wymagających niebotycznego zaplecza finansowego. Mnie interesuje, czy się z takim człowiekiem dogadam i czy mnie pociąga.

Gość Abbcca
Tak czy inaczej ja nie jestem pociągajacy, wiec wciąż moje na wierzchu. Zresztą dla jednych dziewczyn ważniejsza jest flota, dla innych wygląd, ale nie ma chyba takiej, co chce brzydkiego i biednego.

Abc - wychodzi na to, że ja taką dziewczyną jestem :P A przynajmniej, że gusta są różne.

Gość Paulinaa23....
Faith mi sie spodobales, ale mnie odrzuciles.... :(

czesto chodze do babci a tam jest taki chlopak ktory jest naprawde brzydki i ma dziewczyne moze nie jest za piekna bo nie jest ale ja ma i jak czasami rozmawiamy to pyta sie czy mam dziewczyne i jest zdziwiony dla czego jej nie mam nie wiem czemu jest tak pozytywnie nastawiony do swiata moze srodowiskiem

Gość Notebook_3
Abc, ale była tu mowa o tym, czy kobiety leca na kase, a nie czy jestes pociągajacy, wiec jednak moje na wierzchu. :) :P Jak nie jesteś dla nikogo pociągający, to nie będe czarować, bo rzeczywiście ciężko będzie. Chyba, że nie chcesz normalnego związku, a takie bycie razem z rozsądku, albo desperatki. Żeby z kimś naprawdę utworzyć więź to musi byc ta iskra.

Gość Paulinaa23....
rozmawialismy dzis a Ty mnie z gory wziales za jakis podszyw offermy... a ja chcialam z Toba sie poznac, p[ogadac...a Ty poszedles do lasu.....

Gość Paulinaa23....
tak a widzialam, ze tu udzielasz sie na forum w tym temacie...

Gość Abbcca
>>> - wychodzi na to, że ja taką dziewczyną jestem A przynajmniej, że gusta są różne. No zaraz - dopiero pisałas, ze Twój obecny Ci się podoba, czyli nie uważasz go za brzydkiego. >>>Abc, ale była tu mowa o tym, czy kobiety leca na kase, a nie czy jestes pociągajacy, wiec jednak moje na wierzchu. Wszystkie na pewno nie, ale czesć owszem. Znaczna część. >>>Jak nie jesteś dla nikogo pociągający, to nie będe czarować, bo rzeczywiście ciężko będzie. Chyba, że nie chcesz normalnego związku, a takie bycie razem z rozsądku, albo desperatki. Żeby z kimś naprawdę utworzyć więź to musi byc ta iskra. Jednej sie w swoim życiu spodobałem, ale po jakimś czasie sie mną znudziła, wiec kota chyba jednak musze kupić :)

Gość Paulinaa23....
no i wlasnie dlatego, ze nie wierzysz mi, nie mielismy okazji sie poznac

Gość Paulinaa23....
spojrz o ktorej ja pisalam, a ok trej dodal posta offerma i to powinno Ci dac do myslenia