Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamadośćććc

Dlaczego śmiecie trafiają na dobrych ludzi na których niezasługują ???

Polecane posty

Gość mamamamadośćććc

KURWA KURWA KURWA !!!!! Słuchajcie bo już mnie strzeli !!! Jestem porządnym gościem, jeśli jestem w związku to kocham ponad życie i robię wszystko by moja dziewczyna czuła się jak księżniczka, żeby było jej jak najlepiej..Problem w tym że trafiłem dotychczas na trzy dziewczyny które nie były warte tego ani troszkę, ludzie z otoczenia sami to gadali że taki jestem cudowny chłopak a trafiam na same szmaty.Ale co najgorsze nie raz zdarzało mi się pocieszać swoje dwie koleżanki w których kiedyś się tam kochałem i wiecie co ? jedna trafiła na gościa który ją ciągle zdradzał i bił a druga na faceta który ją miał tylko do spuszczenia się..Sprzedał bym dusze diabłu by któraś z tych koleżanek się we mnie zabujała ale niestety nie da się :( dlaczego tak jest że Ci dobrzy lludzie trafiają na nie wartych siebie śmieci a Ci śmiecie na ludzi na których nie zasługują ?

Jak się nie znasz to są takie efekty:P.Ale jak podasz dokładnie kiedy i gdzie sie urodziłeś to sprawdze do kogo nie pasujesz:D.Bo ja się znam na tym:D.I jestem profesjonalistą:classic_cool:.