Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ader

Wyliczamy 4 po 3 - coś o nas

Polecane posty

Gość ader

Lubię 1. zapach powietrza po deszczu 2. staruszków trzymających się za rękę 3. klimat tworzony przez zapalone świece Nie lubie 1. nachalności, złośliwości i interesowności ludzi 2. nie mieć celu 3. swoich obaw w życiu, bo hamują moje działania Umiem 1. się nudzić 2. atakować słownie gdy ktoś się o to prosi 3. być samodzielna Nie umiem 1. czasem logicznie myśleć 2. zaakceptować niesprawiedliwości 3. zmusić się do uprawiania sportu

lubie 1.slonce.plaze,morze 2.uprawiac sport 3.lody pod kazda postacia:P(aby zimne) nie lubie 1.chamstwa 2.zimy 3sushi umiem 1.zakisic ogorki na zime 2.zafarbowac sobie wlosy 3.skutecznie pocieszyc nie umiem 1.prowdzic samochodu-ale prawko mam:P 2.obslugiwac facebooka 3.gotowac

Gość probiotyk
lubie 1 poprzeklinać 2 zimnego arbuza 3 filmy od których nie mogę się oderwać nie lubie 1 seriali 2 prowokacji na kafe -ostatnio plaga 3 tłoku w komunikacji umiem 1 docenić szczerość 2 służyć pomocą w róznej formie 3 się odkochać nie umiem 1 beztrosko żyć 2 kogoś wykorzystać 3 założyć nogi za głowę :-)

Gość xyto
lubie 1. fajne towarzystwo 2. spokój wewnętrzny - najbardziej! 3. siedzieć na łące pełnej kwiatów aż mnie wszystko kłuje w d... :-) nie lubię 1. karierowiczów za wszelką cenę 2. obłudy ludzi z tv - drugi najlepszy biznes po... kk 3. jak okazuję słabość, bo to się mści czasem umiem 1. gotować 2. wszystko załatwić 3. bardzo kochać tych na których mi naprawdę zależy nie umiem 1. zrozumieć jak ktoś kogoś celowo! krzywdzi 2. czasem trzymać języka za zębami i za dużo komuś wygarnąć 3. pogodzić się ze swoim życiem