Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkachwilmilosci

czy on mnie zostawi?

Polecane posty

Gość kilkachwilmilosci

mam dosc powazny problem i z tego co widze mogę byc z miejsca nazwana glupią popieorzoną laską wiec z gory proszę darować sobie thakie oszczerstwa i jesli ktos naprawde bedzie chciał niech się wypowie. a wiec moja sytuacja jest dosc nieciekawa miedzy mna i moim facetem bylo roznie na poczatku zauroczony wpatrzony we mnie czuly opiekunczy kochany wiadomo takie sa poczatki gdy przychodzi codziennosc zdazaja sie sprzeczki i tak tez bylo w naszym przypadku, szybko zamieszkalismy razem przezylismy juz rozstanie, moja wyprowadze i powrót. obecnie sytuacja nie jest do konca jasna zachowujemy sie jak ten zuraw i ta czapla...mysle ze obojgu nam zalezy ale nie potrafimy zaakceptowac wlasnych wad. oststnio zachowalam sie strasznie podczas klotni i gdy poczulam strate powiedzialam mu ze go kocham on mi to zachowanie wybaczyl ale powiedzial ze nie chce byc ze mna. jednak rzeczywistosc wyglada inaczej dba o mnie troszczy sie spedzamy ze soba kazda wolna chwile , jestesmy blisko jednak oboje nie mowimy otwarcie ze jestesmy znow ze soba. wiem potrzeba czasu musimy sobie na nowo zaufac jednka on za 2 miesiace wyjezdza za granice nie bedzie go dlugo nawet gdyby chcial zebym z nim wyjechala nie mam narazie mozliwosci i zastanawiam sie czy warto walczyc o ten zwiazek? boje sie ze jak wyjedzie on znajdzie tam sobie kogos kto wyda mu sie taki fajny bezproblemowy a to nie jest tak bo gdy dochodza codzienne troski i docieranie sie nie jest juz tak slodko z zadna ososba. nie wiem czy sie nie wycofac z tego w tym momencie

Gość dlas
jak go kochasz to trwaj i walcz o ta milosc,jesli on Cie kocha naprawde to tez nikogo nie bedzie szukal

Gość A ja odpowiem :)
dokładnie, zastanów sie czy zalezy Wam na sobie, jesli faktycznie sie kochacie, jego wyjazd za granice tego tez nie zmieni

Gość kilkachwilmilosci
no i tu mam problem bo czuję ''milosc'' gdy mam poczucie straty a gdy czuję się juz pewnie przestaje mi zależeć z drugiej strony nie chcialabym by byl z kims innym bylabym zazdrosna ja sama nie wiem czy go kocham? nasz przyjaciel powiedzial a zna nas oboje dobrze ze kochamy sie ale nie umiemy akceptowac naszych wad:( moze tak byc ze on pojedzie i zauroczy sie kims wiecie ja gdy sie posprzeczalismy spotkalam sie z kolega ktoremu ewidentnie sie podobam adoruje mnie , zartujemy smiejemy sie mysle wtedy jak spokojnie i milo mi z nim on moze pomyslec tak samo

Gość kilkachwilmilosci
dlaczego gdy tylko bardzo narozrabiam potrafie o niego walczyc a gdy zwyczajnie sie posprzeczamy i czuje sie urazona moglabym z nim nie rozmawiac w nieskonczonosc dopiero gdy zobaczylabym ze on ignoruje mnie przestraszylabym sie i zaczela cos z tym robic