Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ion;jiojnlikjikjh

TVN znow wciska ze ponad 80 procent ludzi w Polsce jest szczesliwych

Polecane posty

Gość ion;jiojnlikjikjh

ze Polska to raj i ze dziwne ze ludzieja temu wyrazu w wyborach i nie glosuja na Platforme. Tvn tak zszedl na psy ze chce mi sie po prostu zygac. Kiedys glosowalem na platforme ale ta partia naprawde mi obrzydla. nic nie robia tylko pilnuja stolkow, zasiadaja we wszystkich komisjach ds gospodarki, obstawiaja swoimi ludzmi wszystkie zarzady spolek, wszystkie stanowiska. A polska rozwija sie tylko dlatego ze mamy takich obrotnych rodakow, podejrzewam ze bez tych wszystkich smiesznych rzadow mielibysmy wzrost gospodarczy szybszy niz w chinach

Gość xxbox
w październiku głosuję na PIS

Gość sd3e3r3r
TVN to rządowa telewizja propagandowa. Mówią co im rząd każe. Czyli ciągle kłamią :O TVN to kloaka.

Gość sd3e3r3r
No ty Estera normalne, że lubisz. W końcu jesteś żydówką. Ale Polacy nie lubią.

Widziałam gdzieś ostatnio takie rozwinięcie skrótu TVN- Tusk Vision Network :)

Gość uwierzcie mi, że
Polsat jest gorszy, bo kłamie aż nie da się tego słuchać

Gość kama 22
Może znajdzie się taki i wykaże który program w telewizji rzetelnie i prawdziwie przekazuje nam informacje, acha i jeszcze bezinteresomnie, ha, ha, ha.Kilka programów jest rządowych a reszta prywatne a biznes zawsze jest powiązany z polityką i mają wspólny mianownik - kasa i władza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zly TVN, niedopry
I znowu ten TVN, niedobry, nu, nu, nu. Nie martw sie widzowie TVN maja mozgi i potrafia z nich korzystac, nie wierza slepo we wszystko co uslysza, w przeciwienstwie do "Prawdziwych Polakow" traktujacych prawicowe media jak wyrocznie, a hasla przez nich gloszone jak aksomat

Gość sd3e3r3r
Estera Goldbaum narodowość piszemy z dużej litery Po pierwsze nigdy nie napiszę żydówka z dużej litery, po drugie zydówka piszemy z małej litery.

Gość sd3e3r3r
nienia Widziałam gdzieś ostatnio takie rozwinięcie skrótu TVN- Tusk Vision Network A hah ahhahaha Motzne :D

Gość ja to nawet oneta
nie czytam. Pieprzona permanentna propaganda

Gość napisałas takie coś
>>>Mówią co im rząd każe. Czyli ciągle kłamią Mozesz podac przykłady kłamstw?

Gość no popatrz. ciągle
kłamią a ty żadnego kłamstwa podac nie możesz:O nie wydaje ci się to dziwne?

Gość kama 22
Ja Ci podam przykłady niektórych kłamstw a to tylko mała kropelka. 1. Wzrost PKB 2. Srednia płaca i wychodzi na to że kasy każdy ma sporo 3.Srednia renta i emerytura - większość rencistów ma 500zł a emerytów większość 900 zł 4.Brak przedszkoli i żłobków , trzeba zapisywać dziecko parę lat naprzód, a w telewizji pokazują piękne, nowoczesne te ośrodki i jest ok. 5. Parę dni temu słyszałam w telewizji że praca jest a chętnych nie ma do jej podjęcia, bo ludziom nie chce się pracować, ale nic nie mówią o samobójstwach ludzi którzy pracę stracili, a z kredytami zostali i długami. I można by pisać w nieskończoność ale po co, kto to będzie czytał, każdy ma dość tych bzdur na codzień.

Gość to sa kłamstwa TVN?
przecież to dane z GUS

Gość czyli nie podałas żadnych
kłamstw. jaka szkoda.

Gość czyli to sa twoje
kłamstwa o TVN. nie jest ci wstyd tak kłamać?

Gość sd3e3r3r
napisałas takie coś >>>Mówią co im rząd każe. Czyli ciągle kłamią Mozesz podac przykłady kłamstw? Przedwczoraj mowili o szczepionkach jakie sa dobre, że trzeba przekonać ludzi do nich. A co oni sa lekarzami? Pieprzą, bo jest obowiązek szczepień. TVN 24 leci u mnie non stop w pracy. Podają wiadomości, ktore na o2 były kilka dni temu. Wiadomośc o dziecku pozostawionym w samochodzie podali jako newsa z danego dnia, a to było chyba tydzień wcześniej. O polityce nie piszę, bo już dawnno przestałem słuchac jakiegokolwiek dziennikarskiego pieprzenia o polityce.

Gość czyli to sa twoje
"Przedwczoraj mowili o szczepionkach jakie sa dobre, że trzeba przekonać ludzi do nich. A co oni sa lekarzami? Pieprzą, bo jest obowiązek szczepień." Czyli nie klamią. "TVN 24 leci u mnie non stop w pracy. Podają wiadomości, ktore na o2 były kilka dni temu. Wiadomośc o dziecku pozostawionym w samochodzie podali jako newsa z danego dnia, a to było chyba tydzień wcześniej." Czyli nie skłamali. a więc gdzie te kłamstwa?

Gość sd3e3r3r
to sa kłamstwa TVN? przecież to dane z GUS GUS to podał, czy TVN? Obowiązkiem dziennikarza jest rzetelne sprawdzenie informacji, a nie powielanie plotek z portali internetowych i tych poprawnych politycznie. Słyszeliśćie kiedykolwiek, zeby TVN podało coś na niekorzyść rządu? A pamietacie sprawę, jak jedna dziennikarka z wiadomości nie chciała czegoś politycznego przeczytać, bo to było kłamstwo i ją zwolnili? Juz na drugi dzień nie prowadziła wiadomości.

Gość czyli to sa twoje
"GUS to podał, czy TVN? " GUS. A dobra tv ma obowiązek to przekazać.

Gość czyli to sa twoje
"Słyszeliśćie kiedykolwiek, zeby TVN podało coś na niekorzyść rządu?" Tak. NAwet dzisiaj. Sondaż o Tusk. Nieprzychylny Tusowi.

Gość TVN to jedna wielka sciema
oni sa przekupieni przez PO

Gość czyli to sa twoje
właśnie o tym mowią u Rymanowskiego

Gość dddddddddddddddddffddddddddddd
TVN to smiec i dno a nie telewizja. Straszne gowno. Wystarczy przypomniec sprawe przaklamanego przemowienia Kaczynskiego.

Gość sd3e3r3r
czyli to sa twoje "Przedwczoraj mowili o szczepionkach jakie sa dobre, że trzeba przekonać ludzi do nich. A co oni sa lekarzami? Pieprzą, bo jest obowiązek szczepień." Czyli nie klamią. "TVN 24 leci u mnie non stop w pracy. Podają wiadomości, ktore na o2 były kilka dni temu. Wiadomośc o dziecku pozostawionym w samochodzie podali jako newsa z danego dnia, a to było chyba tydzień wcześniej." Czyli nie skłamali. a więc gdzie te kłamstwa? Wiesz co? Jesteś, albo upośledzonym kretynem, albo pracownikiem TVN. Odnajdź sobie na stronie TVN24 ten "reportaż", a potem porównaj z faktami. Pierdolili chociażby, że rodzice nie godza się na szczepienia na gruźlicę i nie szczepią dzieci. G. prawda, bo chodzi o inne szczepionki. Na szczepienie na guźlice rodzice nie mają żadnego wpływu, bo to szczepienie jest podawane natychmiast po urodzeniu, na sali, na ktora rodzice nie mają wstępu. Poprzekręcali wszystkie fakty.

Gość podaj jakies ściemy
w wykonaniu TVN