Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nie..

Pierwszy raz w zyciu czuje od siebie pot!!

Polecane posty

Gość o nie..

Sam fakt ze smierdze nie jest straszny ale pytanie dlaczego!!! Zawsze rano po kapieli pryskam sie perfumami i caly dzien nawet po upalach czuje je od siebie. Potu nigdy az do dzisiaj... Nic nie robilam, caly dzien w domu . spocona nie jestem w sensie ze mam mokro pod pachami,ale czulam cos i wacham... a tam okropny pot jak od mezczyzny:o. Dzisiaj kilka h tylko na szczęście byłam w domu , wstalam po 13 i zrobilam to co zawsze, prysznic itd. Teraz jest prawie 22 a ja smierdze!! Jutro ide w pole, nie wiem co to będzie. Co moze byc tego przyczyna? dodam, ze wyjatkowo dzis po nocy tez czulam mimo ze na noc rowniez uzywam perfum, pachy mam zgolone. Co mi jest?! :(

Gość o nie..
upppp

Gość o nie..
podnosze !!

Gość kjhsdfkjdgsfg
to się kurwa bardziej szoruj gąbką! nie używaj perfum tylko antyperspirantu i zakładaj zawsze czyste, nie przepocone rzeczy.

Gość o nie..
przeciez pisze ze bralam kapiel jak co dzien nosze czyste rzeczy! i uzywam antyperspirantu do tego perfum, nigdy nie smierdzialam tylko dzis !!

Gość o nie..
nie wiem czy cos mi moglo zaszkodzic jakies jedzenie?? jadlam ostre chipsy dzien wcześniej ale wątpie ze to to,