Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Nudzi wam się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2011 Ależ skąd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawkoooooooooooooox Napisano Lipiec 14, 2011 czyli jakie np niepotrzebne wg ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty jesteś niepotrzebny Napisano Lipiec 14, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 10010.. Napisano Lipiec 14, 2011 Nooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Według mnie to tego typu co mój . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 no to podrzuć jakiś temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Luna33 na razie nie mam pomysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 ja też przeglądam tematy i jakoś nic fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Ta kropka wygląda jak kloc a nie szczoch. Luna to chyba nie ma co dłużej tu siedzieć prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 wczoraj też nuda była MASAKRA o wróżbach kiedy umrę i takie tam szmatławce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Ty od kloca nie wstydzisz się tak przy wszystkich ? Luna bo większość tu to nieudacznicy życiowi , nudni ludzie. Pewnie czują spełnienie zakładając tego typu tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Co w niej wstydliwego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Aha , chodzi ci o to , że tam jest "szczy" . Nie o to chodzi . Ja po prostu się jąkam i chciałem to wyrazić w stopce . Normalnie powinno być mężczyzna kobiety . Ale nie jest. I nie będzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 Wiesz Menstruacja czasem to na wymioty aż się zbiera jak czytam co ci ludzie piszą. A czytam codziennie i od nie dawna tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Luna to nie ludzie , to kafeterianie . Ty ja. My też już . Pomarańcz zrób kupę bo jęczysz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Men Struacja bannum profanum7 Napisano Lipiec 14, 2011 Luna33, na ciebie też szczam bo jesteś kobietą. A teraz sie porzygaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 POJEB jesteś!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahha Napisano Lipiec 14, 2011 dokładnie tak samo jak i twój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Przecież na początku napisałem, że tego typu co mój . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach