Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psujka komputerowa

czy wiecie dlaczego każdy komputer przy mnie zdycha?

Polecane posty

Gość psujka komputerowa

wystarczy że dotkne, w jednej pracy padły dwa, teraz w nowej dwa, pozyczyłam laptopa, zaczęłam sprawdzac pocztę zgasł nie majstruje przy nich bo nie mam takiej potrzeby, uzywam do podstawowych czynnosci i one wszystkie padają :O co jest ?

Gość gość
Bo nie ma między wami chemii :D

Gość psujka komputerowa
chyba tak ;/ ale serio, to jest nienormalne :O

Gość Ostatnio słyszałem, że dieta
Może walnął Cię kiedyś prąd mocno. Jeśli tak się stało możesz odziałowywać na komputery i porozumiewać się z pozaziemskimi cywilizacjami ;)

Wszystko co odbiega od przyjętej normy jest nienormalne.

Gość psujka komputerowa
prąd mnie walnął :D to fakt, ale istoty mimo usilnych próźb i gróźb nigdy do mnie nie przyszły :P

Heh, to z tymi istotami tak sobie z dupy dodałem, ale jeśli Cię na serio walnął prąd to jest to przyczyną Twoich problemów.

Gość psujka komputerowa
jestem naelektryzowana, tylko żeby ta energia się na zycie praktyczne przeniosła zresztą ,prad mnie pokopał z 7 lat temu

Gość psujka komputerowa
a rano sie obudze z włosamu w szorc albo dosiąde miotłyu, to nie głupi pomysł ale naprawde, nie słyszeliscie o takich cudach ?

Gość ziom z wioski
serio znam takie osoby, jedna nawet uruchamiała quakea ikooą worda, a powód jest zawsze ten sam - za nerwowe klikanie w klawiaturę i myszę nie zawsze tego co trzeba, bo np. Sie okienko 3 sek otwiera to geniusz potraktuje myszą przycisk ok z 10 razy nie 1 . Więcej opanowania i będzie git.

Gość psujka komputerowa
ale po ostatnich przeżyciach to ja niemal pieszcze kkomputer, nie tykam jak nie potrzeba, serio dziś przejechałam paluszkiem i siadł

Masz zatem odpowiedź na swoje pytanie. Komputery są wrażliwe na mini wyładowanka prądu, których nawet nie jesteś świadoma bo ich nie widzisz

Gość psujka komputerowa
mam nadzieje ze to nic groźnego, drugi raz nie przeżyje porazenia pradu a jesli tak to ocipieje doszczętnie tylko co w takim wypadku? czy mogę jakos temu zapobiedz?

Gość ziom z wioski
no to zostaje Ci wymontowane kamerek internetowych bo na widok Twojego sexi ciałka kod programów się sypie :classic_cool:

Gość psujka komputerowa
bazienka, energia energią, co z tego kiedy czasem czuje się jak zwłoki a komputer i tak nie działa

Gość psujka komputerowa
nie mam kamerek, w pracy? chyba poszalałeś, zreszta nawet jeśli to nie siedze z nagimi cycami

Okręć się taśmą izolacyjną ;). Powinnaś się udać do lekarza. Ja nie wiem co zrobić. Wiem tylko, że na szkoleniu mówili, że sprzęt, który "dostanie kopa" może się uszkodzić. Może masz taką "zdolność".

Gość ziom z wioski
widocznie komputer Cię prześwietla na wylot, a właśnie za stanikiem nie wyrabia :-P

Gość kul;ih'pl
A ja tam zostalam kopnieta nie raz i jakos tak nie mam jak wy ;(

Gość psujka komputerowa
bede pisać na maszynie, korzystać z faksa i poczty polskiej innego rozwiazania nie widzę

Gość psujka komputerowa
w takim razie musi już reagować na moją twarz skoro tylko tykne dziada i pada. Człowiek się nigdzie nie schowa, a umówią że nikt nie wie ktosiedzi przed ekranem

Gość psujka komputerowa
a tak na powaznie, to na mój dotyk i widok, ba sam głos z oddali powinien się włączac na odpowiedniej stronie. Koniec, wyrzuce wszystkie graty, jeszcze jeden psikus i zmieniam branze, prace, zawód.