Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralny

Chce wrocic po raz 2 zdradzila 2 razy co robic kocham ja?

Polecane posty

Gość neutralny

jak w temacie

Gość lepinkkingos
zacznij kochac siebie dla odmiany. a recydywistka najwyrazniej nie jest gotowa na staly zwiazek i trzeba jej na to pozwolic.

Gość neutralny
masz rsacje ale to nie takie latwe

aa tam , raz gdzieś tam sobie poszła z ciekawości , potem jej się znudziło i wrraca do tego którego naprawdę kocha , chyba normalne , prawda?

Gość Donata00
ona cię nie kocha po prostu jest jej dobrze przy tobie albo jesteś kasiasty albo zapewniasz jej poczucie bezpieczeństwa dla twojego i jej dobra zostaw tą sukę

Gość neutralny
taj jak mowisz suka bo nia wlasnie jest staram sie znuienawidzic ale miekne przy niej sam nie wiem czemu ale teraz juz jestem nieugiety tylko nie wiem przez ile wytrzymam

właśnie że nie zostawiaj, wielkie mi halo że zdradziła i co z tego , przecież tamtego nie kocha , sex bez uczuć się nie liczy , to jak sport albo drink

Gość neutralny
najpierw wrocila do swojego bylego a pozniej smignela sie z kolesie,m na imprezie i potrafi zadzwonic do mnie i powiedziec ze teskni i przepraszam wiem ze klami nie rozmawiam z nia ale bardzo bym chcial zeby to zrozumiala ale wiem ze to niemozliwe wiem ze ma na mmie wyjebane a to najgorsze

Gość Donata00
kobieta która zdradza partnera nie kocha go

Gość neutralny
estera wiem ze to smieszne i zalosne ja nie placze w poduszke to poprostu trudne i tyle ze osoba do ktorej cos czujesz sie kurwi najzwyczajniej w swiecie i ma ciebie za kolo ratunkowe tylko teraz jej juz dalem do ryja bo powrotu nie ma

Gość neutralny
czasami kocha ale chwila moze zmienic calw zycie jestem tego samego zdania jak sie kocha to sie nie zdradza

Gość Loku
Estera Goldbaum - Kobieto!! Twoje nastawienie do zycia mnie obrzydza!! :/ "To tylko zdrada"?!?!?! "sex bez uczuc nic nie znaczy" ???? Obyś umarła na trąd, a twoje dzieci niech zabije platny morderca, zrobi to bez uczuc, to sie nie liczy... :/ zygac mi sie chce... nawet nie ma co pisac argumentow, sa chyba oczywiste...