Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianka Wiadomo

Czy facet przed 30 nie da rady 2 razy?

Polecane posty

Gość Łodzianka Wiadomo

Mój miś nie daje rady 2 razy pod rząd. Nie powiem, za pierwszym razem jest super ale żeby doszedł drugi raz to już nie możliwe, czy to normalne?

Gość niezaspokojona koteczka
to niech robi raz a porządnie ,proste

Gość awwqwqw
normalne .. faceci sa do bani w te klock To wez sobie kobiete i nie narzekaj na faceta.

Gość Łodzianka Wiadomo
Nie powiem, bo robi porządnie, ale sęk w tym, że tylko raz. Niektóre koleżanki się chwalą godzinami super seksu a ja właśnie mam pytanie, czy u facetów w tym wieku to norma, czy mój jest tak mało wytrzymały?

Gość wewewwdasdsds
Jak Ci nie pasuje facet, to sprobuj z wibratorem....

Gość wewewwdasdsds
Niektóre koleżanki się chwalą godzinami super seksu W inne bajkie tez wierzysz? To ze sei chwala to nie zanczy ze maja ku temu powody,,,,

ehe,już widzę te godziny seksu ile ty masz lat ,że w takie bajki wierzysz ?:)

Gość Łodzianka Wiadomo
Dobra, czyli przyjmuję, że to norma, ściemniary niech sobie żyją w swej wyobraźni. Więc dzięki i temat w sumie do kasacji

Gość wewewwdasdsds
Zdarzaja sie faceci ktorzy potrafia sie kochac godzinami ale to sa WYJATKI i to wymaga lat praktyki.

Gość dfdsdsff
Ja dzisiaj miałam 3 razy z moim :D On 32 ja 21

Gość Łodzianka Wiadomo
O to gratki a to on ma wrodzone, pali? jakieś sporty, dieta? Czy tak ma po prostu?

Gość wakacyjny
proste: zróbcie sobie prz-erwę ! z grubej rury: a czy Ty dwa razy pod rząd możesz się wypróżnić ? pewnie tylko po bigosie z mlekiem :)

pytanie czy 3 razy pod rząd ,cały dzień się nie liczy :) do autorki - przez ok3-4 godziny ujeżdżałabyś kutasa swojego faceta ?bo moim zdaniem "zatarłabyś" sobie cipkę i tyle z ruchania o orgazmie nie wspomnę :)było by to mechaniczne walenie a nie o to w tym chodzi :) może róbcie dłuższą grę wstępną ?:)

Gość wewewwdasdsds
niezaspokojona koteczka ile masz lat?

30 lat

Gość Łodzianka Wiadomo
Niezaspokojona koteczka, w sumie nie o to chodzi. bo mój misio tak wypracował się, że dochodzę za pierwszym razem ile by to nie miało trwać. Tyle tylko że podobno można tak kilka razy ale on po pierwszym razie jest już martwy. Pytanie tylko zadałam, czy tak na prawdę można. W sumie odpowiedź też już dostałam, więc dzięki i dobrej nocki.

Gość wewewwdasdsds
hmmm, 30 lat i wolna?

wolna, wolna i do tego przez całe życie, niestety natura poskąpiła mi urody i za seks muszę niestety placić :-( a nie zarabiam zbyt wiele, więc..

...dlatego jestem niezaspokojona, ot i cała tajemnica

do tego lubię sobie ostro podjeść, właśnie mi się skończyła cała pizza z podwójnym serem lecę do lodówki wziąść pętko kiełbaski :-)

Gość wewewwdasdsds
Kobieta i placic za seks, nie wierze. Nie ma brzydkich kobiet, pamietaj o tym. Masz ochote porozmawiac?

Łodzianka -jak już ktoś wcześniej wspomniał ,są tacy co pewnie i mogą ,ale czy to takie fajne walić się kilka godzin jak te króliczki? Moim zdaniem zróbcie sobie miłe bara bara z rana przed pracą (mężczyzna inaczej wtedy pracuje a kobiecie głupoty nie chodzą cały dzień po głowie :D)a wieczorem znów opa opa :) ja tak lubię :) masz się kochać i cieszyć tym seksem a nie zamartwiać tym czy znajdujesz się na szczycie statystyk :) mój jest krótkodystansowcem i żyję ;) do kolegi -jestem w związku ,takim luźnym :)

Gość wewewwdasdsds
Czyli tamte wpisy to byly podszywy?

23:52 [zgłoś do usunięcia] niezaspokojona koteczka wolna, wolna i do tego przez całe życie, niestety natura poskąpiła mi urody i za seks muszę niestety placić a nie zarabiam zbyt wiele, więc.. 23:52 [zgłoś do usunięcia] niezaspokojona koteczka ...dlatego jestem niezaspokojona, ot i cała tajemnica 23:54 [zgłoś do usunięcia] niezaspokojona koteczka do tego lubię sobie ostro podjeść, właśnie mi się skończyła cała pizza z podwójnym serem lecę do lodówki wziąść pętko kiełbaski czuję nutkę zazdrości podszywko :D

Gość Łodzianka Wiadomo
taaa przed pracą, o 5 rano to zupełnie nie w głowie mi seks. już tu nie odpisuję więc w sumie temat do delete dzięki i powodzenia.

oj tam oj tam ,ja o 6-tej mam pobudkę i od razu życie nabiera innego koloru :D masz jeszcze łikendy ;)

Gość internetowy
ZE SWOJA STARA TO TAK RAZ BO MI SIE NIE CHCE WIECEJ ALE Z JAKAS NOWA DUPECZKA TO POTRAFIE 3 RAZY Z POD RZAD /33

Gość taki tam facet po 40
Facet przed 30 i po 30-ce daje radę 2 i więcej razy pod rząd. Jeden mały warunek: każdy raz z inną (względnie ładną) partnerką...

Gość darko23
Jak z inna za kazdym razem to nawet 5 razy nie jest problem