Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleo13

Białogóra ośrodek Panorama

Polecane posty

Gość kleo13

witam wybieram się w tym roku do ośrodka Panorama w Białogórze nad morzem. Mam pytanie czy ktoś był w tym ośrodku i może mi napisać coś o standardzie starszego budynku? Znalazłam na innym forum informacje (mniej więcej z 2005 roku), że w starszym budynku jest znacznie niższy standard pokoi a dach jest pokryty eternitem. oglądając zdjęcia na ich stronie internetowej wnioskuję, że ten dach chyba był wymieniany. Czy ktoś wie czy ten budynek przechodził jakiś remont?

Przez wiele lat jeździłam do Białogóry, ale od jakiś 3-4 lat tam nie zawitałam. W każdym razie wtedy to był w miarę nowy ośrodek z tego co pamiętam. Więcej nie bardzo ci mogę pomóc...

Gość kleo13
dziękuję za odpowiedź.

Gość kleo13
Niedawno wróciłam z Białogóry. Ośrodek podobał mi się.

Gość mardur
Polecam Panoramę w Białogórze. My jeździmy z dziećmi od paru dobrych lat. Może standard pokoi (studia) nie jest za wysoki ale za to mamy święty spokój. Ani razu nie zdarzyło się aby dzieciaki ( teraz 8 i 12 lat) marudziły, że im się nudzi. Codziennie animacje dla dzieci od 10- do ok. 11/12 godz i od 16-20 godz. Rewelacja:) W deszczowe dni organizowane sa atrakcje i zabawy pod namiotem lub wyjazd np. na basen.