Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcedzidzi

spożnia misie okres! czy to ciąża?

Polecane posty

Gość niechcedzidzi

Przeważnie mam regularne cykle ale zdarza mi sie raz na jakiś czas ( 1 raz moze 2 razy w roku) że okres mi się spoźnia. Okres powinnam dostać wg wyliczeń 5 lipca. Ale nie dostałam - 2 dni temuzrobiłam test ( ale wieczorem ) takico nibywykrywa ciąże 6 dniowa - wyszedł negatywny - nie czuję sie w ciąży :( Nic mnie nie boli - poza czasami brzuchem ( takie odczucie ze jakbym miała dostac okres a nie dostaje - poztym wszystko bez zmian) Ogólnie się nie zabezpieczamy oprócz prawdopodobnych dni w których moze wystepowac owulacja - zawsze unikalismy w tym dniu stosunku - tego miesiaca kupilismy gumki i heja .. ;/ i kur*a spóźnia mi sie okres !!! Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ???? Zaznaczam ze zdarzylo mi sie parokrotnie w swoim zyciu ( 3-4 razy miec spożnienie max 14dni) a wogóle czy test wieczorem w 6 dniu spożniającej sie miesiaczki jest wiarygodny ( test firmy "pink")

Gość ales wpierdzielila
leć po pieluchy :D

Gość rozenmery
mi to śmierdzi dzieckiem.

Gość gosc_max
mi sie wydaje ze nie jestes ,test nie wykryl ci ciazy mimo iz okres ci sie spozna grubo ponad tydzien. W ciazy bola strasznie piersi :) nie przejmuj sie - moze sie stresowalas ostanio ?

Ja mam identyczną sytuację, powinnam dostać okres 4 lipca. Zrobiłam test parę dni po spodziewanym terminie okresu i wyszedł negatywny. Piersi mnie nie bolą, parę dni temu miałam bardzo ciągnący i przezroczysty śluz jak na owulację. Teraz sucho. Może coś się przesunęło. Mam okresy zawsze bardzo regularnie. Zupełnie ciąży nie czuję. Może ma to związek z upałami? Sama nie wiem.

Gość o boze
ciaza jak amen w pacierzu

Gość niechcedzidzi
nie pierdol , nie teraz czas i miejsce .

U mnie czy u dziewczyny z góry ;) heh. Ja już mam dzidzi i nie chce więcej.

A może tak zróbmy jutro następny test ;). Jak będzie negatywny a okresu niet to chyba trzeba do lekarza.

Gość niechcedzidzi
ja tez mam 4 latke - i mi sie nie sni wiecej ;) niech pozostanie jedynaczka :) AMEN :)

Gość olenkaskaka8497
1 czerwca poronilam kochaclam sie z chloapkiem bez zabezpieczenia 6 lipca 8 lipca dostalam okres skonczyl sie dwa dni temu a mnie dalej boli brzuch i mam mdlosci i ciagle sikam przed okresem tez tak mialam bylam u lekarzan a tabletki na pecherz moze to zpalanie oecherza ale ciagle boli mnie brzuch tak jak przed okresem i w trakcie czy moge byc znowu w ciazy

Gość niechcedzidzi
Z RANA?

Gość olenkaskaka8497
nie

Gość niechcedzidzi
wlasnie nic - oprocz subtelnych bolow brzucha - jak na okres. nic pozatym.

Ja w pierwszej ciąży miałam bolesne piersi i jakoś tak nytko mi było. Teraz nic mnie nie boli, czasem wydaje mi się, że kłuje mnie lewy jajnik i takie jakby skurcze, ale może sobie już wmawiam. Wieczorem to jest, rano nie.

Gość niechcedzidzi
kurde ja sie pytam o test kiedy robilyscie - bo ja robilam z wieczora.

W pierwszej ciąży test wyszedł mi w dniu spodziewanej miesiączki, jedna kreska była jaśniejsza, na drugi dzień już 2 czerwone krechy. Teraz po 4 dniach po terminie spodziewanego okresu jedna gruba krecha tylko. Jutro chyba zrobię następny.

Trzeba zrobic test z krwi. Te z moczu są czesto do dupy. Ja robiłam testy, musiałam byc w ciąży na 100% a ze 3 testy miałam negatywne. Nawet skąpą miesiączkę dostałam... A piersi mogą bolec przed okresem, mogą że ciąża. A mogą w ciąży wcale nie bolec. Trzeba testy z moczu albo powtarzac albo iśc na test z krwi. I nie sugerowac się objawami ciąży innych, bo każdy ma inaczej. Ja jak starałam się o dziecko to co miesiąc miałam typowe objawy, właśnie ból piersi, mdłości, atak na słodycze, a ciąży nie było. A jak zaszłam to przez przypadek dowiedziałam się jak byłam 6 tygodni i nic nie czułam...

Ja teraz też z wieczora, a w pierwszej ciąży też z wieczora i wykazało już w dniu spodziewanej miesiączki, fakt druga kreska była słaba, ale była.

Gość niechcedzidzi
2 dni temu zrobilam jutro bedzie 3 dzien od poprzedniego warto ? cos juz wykarze jutro bedzie rowne 10 dni od spodziewanej miesiaczki ;/

Mi się wydaje, że testy są wiarygodne. Nie wierzę, że jak jest ciąża to pokazuje, że negatywny. Chyba, że coś nie tak.

U mnie 11 dni po, miałam dostać 4 lipca. Jutro robię test. Mam spartolone ostatnie dni przez to, że nie mam okresu. Palę fajki, piję czasem piwko i jak będę w ciąży to sobie nie wybaczę, aj.

10 dni to już powinno coś pokazać. Ja się martwię od ponad 9 lat mam okresy jak w zegarku :(, więc coś jest nie tak, na bank.

niechce dzidzi a jaki masz śluz? przepraszam, że pytam, ale to ważne.

Gość niechcedzidzi
mokro cholernie , biały ciagliwy .

Gość niechcedzidzi
takie glutyzekne nieestetyczne.

Ale w co tu nie wierzyc. Ja tak miałam, a ciąża była i potem był problem z ustaleniem kiedy zaszłam bo te negatywne testy zaskakiwały lekarkę, bo miałam szczegółowo zapisane w kalendarzyku. A z reszta a propos testów był ostatnio temat na forum, że jakieś testy (tu była podana nazwa ale jej nie pamiętam) dawały wynik pozytywny, a beta z krwi była ujemna. I to potwierdziło sporo osób że tak miało. Także ja bym tak testą nie wierzyła, a na pewno że wykrywają 6 dniową ciążę...