Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaniunia

pomocy...

Polecane posty

Witam was, chciałabym was prosić o pomoc, zaczne od początku... Mam 19 lat mam wspaniałego chłopaka o 4 lat, aa moj problem to moja waga:( ważne 100 kg, wiem ze mnie zwyzywacie od grubasow ale nie umiem sobie z tym poradzic bardzo bym chciala byc szczupła i atrakcyjna (dla mojego chłopaka) ale nie mam silnej woli :(( udaje ze dobrze sie ze soba czuje ale wcale tak nie jest :(( czuje sie okropnie.. wszyscy koledzy mojego chlopaka maja szczupłe dziewczyny tylko on jesden "puszysta" !! Chciałabym być dla niego piekną ale nie moge znaleść motywacji :(( poradźcie coś prosze :((

Gość jak zasnąć?
nie możesz znaleźć motywacji ? a mnie się wydaje, że znalazłaś:)

Gość LDZ
Pisałem już w jednym temacie o tym, zainwestuj w siebie, idź na dobrą siłownię, gdzie Instruktor dobierze Ci odpowiednie ćwiczenia na wysiłek. Poczytaj na temat diety i zacznij takową stosować. Będzie to trwało dłuuugo. Cudów nie ma ale.... facet się posra z wrażenia. Wytrwałości życzę.

nawet nie wiesz jakbym tak chciala.. zaskoczyc go swoim wygladem , zmienic sie 100 % aa nie wazyc 100 kg:/ ale nie moge cos mnie powstrzymuje :((( czesto placze tak bardzo chce ale nie umiem, nie wiem jaka to blokada aleee kuuuuurrrrwaaaa nie mam sił :(((((

Gość LDZ
Jak masz chwile, sprawdź gdzie jest jakaś dobra ( i niestety pewnie droga) siłownia w Twoim mieście. Jak masz wolny dzień, idź pogadaj z instruktorem. Zawsze jest nadzieja, że nie trafi się cep. Jak będzie kumaty, to i Cię zmotywuje i odpowiednio dobierze ćwiczenia. Wiadomo, można biegać itd. ale każdy z nas jest inny, jednym to pomoże innym nie. Nie zjedzą Cię tam idź, co Co zależy? I najważniejsze sraj na to co inni sobie będą myśleć, rób co trzeba a będzie dobrze. Powodzenia

ide od poniedzialku na siłownie zapisalam sie z przyjaciolka, ale wcale mi sie tak nie chce isc :((( nie wiem czemu skoro tak bardoooo chce schudnac.... dziekuje za wsparcie, milej nocy

Gość oj kotek, kotek :( Ty wcale
nie chcesz schudnąć, proste. motywacja niby jest - chcesz bardzo podobać się chłopakowi. więc w czym problem?? ano w tym, że w życiu do wszystkiego trzeba dorosnąć. a poza tym nie ma nic za darmo. Ty nie chcesz schudnąć, Ty chcesz BYĆ szczupła. tak po prostu, bez wysiłku, bez wyrzeczeń. nie da się tak kochana. bardzo dobrze wiem, co mówię. też ważyłam prawie tyle co Ty, też latami chciałam BYĆ szczupła, aż w końcu zapragnęłam zrzucić te zbędne kilosy - dorosłam do odchudzania. i Ty też musisz :)

Gość rosółrosół...rosół!
To możesz skorzystać z rady specjalisty.

może masz racje..... najbardziej boje sie tych wszystkich wyrzeczen chyba..... silownia czy cwiczenia mnie nie przerazaja, ale ja lubie zjesc dobry obiad.... lubie gotowac.... jak sobie poradzilas jak chcialas cos zjesc a nie moglas???

Gość zobaczymy
dziewczyny po pierwsze codzienne bieganie najlepiej w różnym terenie ok 1godz rano i wieczorem ,jemy co chcemy często ale w bardzo małych ilościach i pływanie 1 raz na tydzień i ostatnie rower 10 km na dzień wystarczy lub 3 km w urozmaiconym terenie a tą całą siłownie możecie olać to jest tylko wyciąganie kasy stosujcie się do mojej rady a zobaczycie efekty już po miesiącu !!!!!!!!!1

to latwo powiedziec :(((( moje kolezanki waza po 50 kg i placza " zobacz jaki mam brzuch iii uda" mam ochote je opluć i im zaje*****,,, idiotki tempe.. nie wiedza co ja czuje:/

Gość zobaczymy
ja jak wazyłem 105 kg przy 178 wzrostu zastosowałem ten sposób i dodatkowo jeszcze zwykłą skakankę po 3 miesiącach ważyłem 81 kg i kazdy się mnie pytał jak to zrobiłem a to takie proste tylko trzeba chcieć.

Gość zobaczymy
dobranoc ........aaa